Goga's Kaffebar
Restaurant

Goga's Kaffebar

Nordre Frihavnsgade 76 | 2100
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Hyggelig cafe på Østerbro med afslappet atmosfære

Pris
Hovedret

50 - 99

Åbningstider
Mandag – Fredag: 8.00 – 18.00
Lørdag – Søndag: 10.00 – 16.00

Goga’s Kaffebar på Østerbro byder ikke alene på uformel familiehygge, en hjemlig atmosfære samt god kaffe og kage – kaffebaren giver også sund samvittighed, for her er økologimærket udstedt i sølv; altså er mellem 60-90 procent af alle kaffebarens råvarer af økologisk oprindelse.

Kaffebaren åbnede i forsommeren 2017, og har allerede fået flere stamgæster, som kommer for den gode kaffe, den smilende betjening og en hyggelig sludder.

Den lille kaffebar er todelt. I baglokalet er der god plads i genbrugsmøblerne med små hjørner og hyggelig belysning. Stedet er ideelt til et par timers frirum med en et stykke friskbagt kage og en god, stærk kaffe. I baglokalet hænger en masse børnetegninger, som vidner om klientellets (og forældrenes) glæde for Goga’s Kaffebar.

I indgangslokalet er der plads langs væggen til at sidde ved bordene og nyde Goga’s anretninger, eksempelvis  et stykke med kylling og pesto eller røget laks. Eller kaffebarens mættende, økologiske brunch til 95 kroner, inkl. friskpresset appelsinjuice.

Der er også plads til at sidde ude – under tæpper, hvis kulden bider en anelse – langs facaden, og nyde livet langs Østerbros Nordre Frihavnsgade.

Goga’s Kaffebar er et oplagt sted at starte sin dag – her er afslappede rammer, god brunch og drikke og en atmosfære, som giver den bedste start på dagen og forbliver i kroppen flere timer efter sidste besøg. Bare spørg stamgæsterne.

 

Andre spisesteder