Gino Ristorante & Café
Restaurant

Gino Ristorante & Café

Lyngby Storcenter 89 | 2800
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Hyggelig Italiensk restaurant i Lyngby Storcenter

Pris
Hovedret

50 - 179

Åbningstider
Alle dage: 10-22
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
3.6 3.6
Spiseliv logo
3.6

Spiseliv Rating 3.6

Gino Ristorante & Café er intet mindre end en italiensk oase midt i Lyngby Storcenter. Stedet har en unik atmosfære og der er plads til 170 gæster indenfor og 90 gæster på deres udendørs terrasse. Den store restaurant har forskellige skønne sektioner. Alle væggene er beklædt med farver og illustrationer fra Italien. Belysningen er dejlig varm med alle de farvede glaskupler, der hænger fra loftet. Langs væggene finder du også reoler med vine fra Italien. Stedet er ideelt som et pusterum på shoppeturen.

På deres menukort kan du finde alt fra pizza til lækre bøffer og alt til rimelige priser. En af deres specialiteter er ægte italienske pizza fra en orginal opskrift med og  friske råvarer. Der er to slags brunch. I hverdagen serveres der en brunch med røræg, bacon, cocktailpølser, parmaskinke, 2 slags ost, pandekager med sirup, yoghurt med müsli, frisk frugt, marmelade, nutella samt franskbrød og rugbrød og smør. Weekendbrunchen består af en Luksus brunch med forskellige varme og kolde retter fra en stor buffet samt the/kaffe, juice og italiensk lemonade - ad libitum.

Gino Ristorante & Café serverer også søde sager og kage til kaffen. Stedet er oplagt til selskaber som fødelsesdage, firmaarrangementer eller andre festligheder.

Andre spisesteder

Bestil bord på Gino Ristorante & Café

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Gino Ristorante & Café