Garden Restaurant & Bar

Garden Restaurant & Bar

Gothersgade 87 | 1123
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Nynordisk restaurant ved Kongens Have. Gode, sæsonbetonede råvarer.

Pris
Hovedret

130 - 190

Åbningstider

Mandag: lukket
tirsdag: 12-24
onsdag:12-24
torsdag:12-02
fredag: 12-02
lørdag: 12-02
søndag:12-24


På hjørnet af Gothersgade 87 og Landemærket ligger den nyåbnede kælderrestaurant, Garden Restaurant. Nærmeste naboer inkluderer Cinemateket og ikke mindst Kongens Have, som udfolder sine grønne plæner just på den anden side af Gothersgade.

På solskinsdage kan du nyde solens varme stråler og ikke mindst et godt glas vin eller en kold og forfriskende tørstslukker fra Jacobsen Øl ved en af de mange udendørs siddepladser, som Garden Restaurant tilbyder langs restaurantens facader – alt imens du kan nyde det daglige leben i denne skønne del af København.

Når du træder ned i kælderrestauranten bliver du mødt af et venligt personale. Garden er indrettet i en moderne, rustik stil med smukke træstole og grønne planter langs de synlige murstensvægge. Glødepærerne og stearinlysenes varme glød giver restauranten en indbydende og afslappende atmosfære.

Hos Garden Restaurant kan du både få frokost og aftensmad. Her findes inspirationen også i det danske/nordiske terroir. Hele dagen lang kan du i øvrigt kaste dig over restaurantens charcuteri-platte, Brættet, eller udvalget af lækker smørrebrød.

Råvareudvalget følger de skiftende sæsoner i Danmark, og inkluderer leverancer fra blandt andet familiens egen gård på Fyn og Grambogaard. Vores køkken er dansk/nordisk og vi prioriterer kvalitet højt og laver derfor alt fra bunden.  Vores retter er derfor altid tilberedt af de bedste råvarer, frisklavet efter klassiske opskrifter og med et lille personligt præg

Til frokost – mellem 11.30–16.00 – kan du desuden vælge Gardens salat, carpaccio eller en frokostbøf af dansk okse fra en af landets bedste kødleverandører, nemlig Grambogaarden.

 Garden Restaurant har høje ambitioner – derfor følger råvareudvalget de skiftende sæsoner, så gæstens mad altid bliver lavet af de friskeste og mest smagfulde råvarer.

Bestil bord på Garden Restaurant & Bar

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Garden Restaurant & Bar