Frøken Koch

Enkel og ærlig mad
Åbningstider:  Tirsdag-Fredag 12.00-24.00
Køkkenet lukker mellem kl. 14:30-17:30 og om aftenen kl. 20.30
Lørdag lukket pga. selskab
Priser: Hovedretter fra 85,- til 250,-

Med omhu og omtanke Med udsigt til Aarhus Lystbådehavn, i enkle rammer oplyst af varme kobberlamper, finder du Brødrene Kochs - Frøken Koch Brasserie & Selskabslokale. Her fyldes tallerkenerne op med enkel, ærlig og ukompliceret mad, kreeret på højt niveau og serveret med den helt særlige omhu og omtanke, som er kendetegnende for Brødrene Kochs restauranter.

Menukortet hos Frøken Koch er enkelt opbygget i mad, desserter og lidt sødt til kaffen. Hver eneste tallerken er lavet med fokus på den gode smag, og på at Frøken Kochs gæster skal føle sig mætte og glade, når de forlader stedet. Vælg mellem forskellige livretter fra Brødrene Kochs køkken, og glæd dig til at opleve de smage du kender på ny.

Sulten efter mere fra Brødrene Kochs køkkener? Så forkæl dig selv med en gourmetoplevelse af de helt store på Restaurant Koch eller udfordre dine smagsløg med all inclusive gastronomi på Det Glade Vanvid, eller måske en tur forbi den Italienske Pomodoro på Aarhus Central Food Market.

"Gastronomi handler for os altid om personlighed og smag – aldrig om tidens strømninger. Hjertet banker for håndværket, detaljen og det gode værtskab" Citat Lasse & Michael Koch  

Menukort for sommeren 2017

Frøken Koch

Kystpromenaden 5
8000 Århus C

Profil: Enkel og ærlig mad

Åbningstider:
Tirsdag-Fredag 12.00-24.00
Køkkenet lukker mellem kl. 14:30-17:30 og om aftenen kl. 20.30
Lørdag lukket pga. selskab

Priser:
Hovedretter fra 85,- til 250,-

array(1) { [2135]=> string(30) "Sommermenukort hos Frøken Koch" }

Sommermenukort hos Frøken Koch

Citronfromage

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15717) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15717)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Det Glade Vanvid
Pakkerivej 2b

Restaurant Koch
Pakkerivej 2

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Frøken Koch

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: