Frederiks Have er en skøn lille oase, som ligger bag Frederiksberg Have på Smallegade, men indgangen finder man på Virginiavej.
Indretningen er lys, rummet er hyggeligt og maden er noget helt specielt. Allerbedst er det, hvis man indfinder sig på en lun sommerdag, hvor man kan sidde ude i den overdækkede gårdhave.
Menuen er nordisk inspireret, og ambitionsniveauet i køkkenet er forholdsvis højt. Gode råvarer fra Danmark og resten af Norden danner udgangspunkt for retterne, som primært tilberedes med afsæt i gamle, køkkentekniske dyder. Men man støder også på mere innovative indslag og eksperimenteren med råvarer og tilberedningsformer.
Til maden kan man få vinmenuer eller vælge fra det store, overvejende franske, kort. Prisniveauet på såvel mad som vinmenuer er i det højere mellemleje.
Frederiks Have er et godt sted at gå hen, hvis man har lyst til gourmet, men ikke har råd til at gå på de "rigtige" michelinrestauranter. Restauranten fik forøvrigt en Bib Gourmand, som gives for et fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet, i Michelinguiden 2009.