Franck A

Eksklusiv Restaurant og Cocktails i Odense
Åbningstider:  Mandag-torsdag kl. 9:00-23:00
Fredag-Lørdag kl. 9:00-03:00
Søndag kl. 9:00-15:00
Priser: Hovedretter fra 135,- til 275,-
Menuer fra 395,- til 495,-

Franck A har en lang historie bag sig og kendt for at være en gammel institution i Odense, men har altid været i udvikling igennem årtierne. Trods sine mange år, fremstår Franck A endnu engang som foregangsbillede af en moderne og lækker restaurant i de smukkeste klæder, al træværk i huset er bl.a. produceret af Kærbygård og hunden Tobias er tilbage og vogter indgangen. Dette flotte håndværk gør sig i den grad også gældende i køkkenet, hvor de 2 passionerede køkkenchefer Noah Manuel Costantino Muscat og Nikolaj Wilhardt, hver dag sætter en ære i at skabe smagsfulde retter til deres gæster.

Aften a la carten fra kl. 17:00 er præget af klassiske bistro-retter som for eksempel torskehale, muslinger, pariserbøf, stegt fois gras og grillet frilandsgris med kål og pommes frites. Men er man til delemad i bedste afslappede family-style, så vælges et antal retter – om aftenen 10 eller 16 serveringer, der deles ved bordet. Køkkencheferne sammensætter en menu fuld af overraskelser, som matcher deres humør og kreative indfald. Hvis aftenen lige må få lidt ekstra topping, så start med en frisk cocktail i baren, inden I går til bords eller efter middagen, ved bordet, i baren eller på terrassen.

Frokosten starter kl. 11:30 og byder på lækkerier såsom hønsesalat med bacon på grillet rugbrød, rørt tartar, Fish´n chips og flere varianter af grillede sandwiches.

Hele dagen og aftenen er man også velkommen til blot at komme forbi til snacks, vin og kaffe. Og fra kl. 9.00 hver morgen byder Franck A også på dejlig morgenmad og er dermed stedet, hvor man altid kan finde en tidslomme i en travl hverdag.

Hele sommeren er der stor udeservering, hvor parasoller, varmelamper og komfortable siddepladser sørger for sene sommeraftener på torvet i hjertet af Odense.  

 

 

 

 

 

Franck A

Jernbanegade 4
5000 Odense C

Profil: Eksklusiv Restaurant og Cocktails i Odense

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 9:00-23:00
Fredag-Lørdag kl. 9:00-03:00
Søndag kl. 9:00-15:00

Priser:
Hovedretter fra 135,- til 275,-
Menuer fra 395,- til 495,-
Frokost fra 95,- til 165,-

array(2) { [2309]=> string(26) "SKALDYRS FESTIVAL I ODENSE" [2311]=> string(20) "KREBSEGILDE I ODENSE" }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17357) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17357)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Franck A

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: