Restaurant Fisk & Skaldyr

Restaurant Fisk & Skaldyr

Bispensgade 31 | 9000
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.3
Profil

På hjørnet af Bispensgade og Vesterbro ligger den lækre restaurant Fisk & Skaldyr. Den smukke glasbygning skiller sig ud mellem de omkringliggende ældre murstenshuse.

Pris
Hovedret

189 - 285

Menu

269 - 529

Åbningstider
Mandag til Torsdag: kl. 11.30 - 22.30

Fredag til Søndag: kl. 11.30 - 24.00

For enden af Bispensgade i Aalborg ligge den smukke restaurant Fisk & Skaldyr, efter en gennemgribende renovering står stedet nu flottere end nogensinde, et glasparti byder én indenfor i de hyggelig lokaler.

Restauranten er stilrent indrettet med danske designer møbler. Restauranten der har plads til omkring 40 á la carte gæster som er dækket op med Arne Jakobsen stole og Piet Hein borde, derudover er bordene dækket med det smukke H.C. Andersen stel designet af Lin Utzon. Charmen ved Fisk & Skaldyr er, at de har formået at få en hyggelig og hjemlig stemning ind blandet med det stilrene design.

Selvom Fisk & Skaldyr som navnet antyder, er en fiskerestaurant , så er der også andre retter på menuen. Udover restaurantens á la carte menu kan man vælge mellem en 6 retters Gourmet menu eller en 2-3 retters Månedens menu, hvor man selv kan sammensætte sin menu til en favorable pris, det er muligt at tilkøbe en vinmenu. Ønsker man at starte aftenen ekstra eksklusivt tilbyder Fisk & Skaldyr 1 glas Moët Chandon champagne og 15 g. Sturia Kaviar til en pris a 325 kr.

Arrangementer Det er muligt at leje restauranten til større selskaber og her er plads til 60 personer. Det kan f.eks. være til firmajulefrokost, fødselsdag eller til barnedåben.

Bestil bord på Restaurant Fisk & Skaldyr

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Fisk & Skaldyr