Hos Fischer

Italiensk restaurant på Østerbro
Åbningstider:  Hver dag: 11-24
Priser: Hovedretter fra 160,- til 190,-

Hos Fischer ligger på et hjørne af det hyggelige torv Victor Borges Plads på Østerbro. Restauranten er indrettet i en gammel bodega, og stedets fortid lader sig ikke fornægte. Der er blyindfattede ruder, mange af de gamle møbler er der stadig og udvalget i baren er godt nok lidt mere fancy, men udseendet er det samme, som dengang det var håndbajere og sæt, der blev langet over disken. Til gengæld har spillemaskinerne for nylig måttet vige pladsen for at få plads til flere gæster.

Fischer er ekstremt populær, og helt med rette: det er uden tvivl en af de allerbedste italienske restauranter i byen. Manden bag, David Fischer, har arbejdet på Italiens eneste 3-stjernede restaurant, La Pergola, men det er ikke michelinmad, der serveres, men derimod ægte, italiensk husmandskost af den helt simple slags. Pastaen er hjemmelavet, ingredienserne er få, og råvarerne er danske, italienske og friske.

I dagens første timer serveres der croissanter og espressoer - ligesom i Italien, hvor man aldrig kunne drømme om at indtage noget salt inden middagstid. Restauranten har også åbent til frokost, hvor aftenmenuen suppleres med en sandwich, som kan stille den lille sult.

Hos Fischer

Victor Borges Plads 12
2100 København Ø

Profil: Italiensk restaurant på Østerbro

Åbningstider:
Hver dag: 11-24

Priser:
Hovedretter fra 160,- til 190,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6922) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6922)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Hos Fischer

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: