Fedtegreven
Restaurant

Fedtegreven

Store Regnegade 26 | 1110
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Bistrobodega med uformel stemning og franskinspireret mad

Pris
Frokost

75 - 210

Hovedret

75 - 210

Åbningstider
Tirsdag - Torsdag: 17.00 - 00.00
Fredag - Lørdag: 17.00 - 02.00
(Køkkenet lukker kl. 22.00)
Frokost

Tirsdag - Lørdag: 12.00 - 16.00
Søndag: 12.00 - 15.00
(Søndag lukker køkkenet kl. 15.00)

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Det er ikke tilfældigt, at Fedtegreven kalder sig en BistroBodega. Ambitionen er nemlig, at Fedtegreven skal være et sted, hvor du kan spise en stor bøf og drikke en flaske rødvin og efterfølgende fortsætte aftenen med øl, sjusser og et spil terninger.

"Fedtegreven er et dansk svar på en gastropub, hvor der er fokus på hygge og mad og drikke til rimelige penge. Det skal være et sted med fri leg og løssluppen stemning. Hvis man vil have et par sjusser mellem retterne, så gør man bare det," fortæller ejer Joakim Siefert, som egentlig er uddannet økonom, men som med Fedtegreven har realiseret en gammel drøm om at blive restauratør. I køkkenet står kok og medejer Stefan Paaskesen, som har en fortid på blandt andet Victor og Cafe Ketchup. 

Restaurantokalet er placeret på første sal og er gennemsyret af en intim stemning. Den let dunkle belysning, de rustikke træborde og stole er med til at give stedet karakter af en hyggelig hule, hvor man kan putte sig og finde fred i krogene over en gang ukompliceret, men omhyggeligt tilberedt mad. Fedtegreven gør sig i rigtig 'comfort food' og på 'Det Mægtige Spisekort' finder du blandt andet store ribeye-steaks med Fedtegrevens Favoritsovs, flæskestegsburger og grillet fisk. 'Fedtegrevens Fingermadder' tæller blandt andet gratinerede østers, foie gras terrine på sprød kiks og Fedtegrevens hånddeller.

Alle herlighederne kan skylles ned med vine fra Fedtegrevens egen import af vine fra Roussillon i Frankrig, hvorfra både bobler, hvid og rød og dessertvine har fundet vej til kortet. Vinene er prissat noget billigere end på lignende restauranter og de over 10 forskellige vine fås alle glasvis til meget rimelige priser.

Når middagen er overstået, er der mulighed for at gribe et raflebæger og kaste sig ud i et spil terninger om de efterfølgende spidser, sjusser og fadøl i stueetagens bar. Fedtegreven byder på et velassorteret udvalg af luksusspiritus fra hele verden - blandt andet Fernet Angélico, som er kåret til verdens bedste bitter. Baren rører også gerne en sjus, både traditionelle og mere utraditionelle.  

Ejerne forsikrer desuden, at selv om køkkenet lukker klokken 22, vil der altid kunne købes lune hånddeller i baren til at stille snacksulten ud på de små timer.  

Andre spisesteder

Bestil bord på Fedtegreven

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Fedtegreven