Drudenfuss
Restaurant

Drudenfuss

Graven 30 | 8000 Aarhus
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Populær café i Århus' latinerkvarter

Pris
Det siger gæsterne
4.1

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4 4
Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

Café Drudenfuss i Århus' livlige latinerkvarter har eksisteret i snart 25 år, men trods den fremskredne alder er Drudenfuss et af de mest livlige hænge-ud-sted i Smilets By.

Lokalet er hyggeligt indrettet i berlinerstil med aldrende designermøbler og en stor bar i midten, hvorfra der langes gedigen brasseriemad til cafépriser, pastaretter, tapas osv. over disken. Drudenfuss' brunch, som fås hver dag, er desuden kendt for at være blandt byens bedste.

Råvarerne er så vidt muligt økologiske, og alt laves fra bunden i det lille køkken.

Om aftenen skrues der lidt op for stemningen, og der er skiftende kulturelle arrangementer hver lørdag, fx poesi, kunst, DJs og fællesspisning. På torsdage er der Weinerei og Vin & Vinyl, hvor man kan tage sine egne plader med og selv bestemme hvor meget, man vil betale for sin vin - dog mindst 100 kroner.

Caféen frekventeres af et ungt men kvalitetsbevidst publikum, hvoraf mange er studerende ved de kreative skoler i området, så der er god mulighed for fest på Drudenfuss, som har et pænt udvalg af biiodynamiske vine, øl på fad og flaske og klassiske cocktails.

Andre spisesteder