DHABA Nykøbing Falster

Autentisk indisk restaurant i Det Hvide Pakhus
Åbningstider:  Mandag-fredag: 12:00-22:00
Lørdag-søndag: 12:00-23:00
Priser: Hovedretter fra 69,- til 129,-
Menuer fra 139,- til 199,-

Dhaba er en indisk restaurant, som specialiserer sig i streetfood-specialiteter fra det store indiske køkken. En dhaba er det indiske navn for de små madboder på gaderne i de indiske provinser og storbyer, hvor du kan få små, lækre specialiteter til små penge.

Oprindeligt opstod dhabaerne for 500 år siden som et tilbud til rejsende på de travle handelsveje i provinsen, men i takt med industrialiseringen rykkede de ind til Indiens enorme millionbyer, hvor de nu fungerer som spisesteder for både høj og lav. Her mødes Bollywood-stjerner, rickshaw-chauffører, forretningsmænd og studerende om de lækre specialiteter, som tæller for eksempel samosaer fyldt med lam og koriander, mangosalat med ost og rødløg og tandoorikylling marineret i yoghurt og grillet over åben ild i den specielle tandooriovn.

Menukortet rummer masser af eksotiske lækkerier at gå på opdagelse i, så det er bare om at vælge lidt forskelligt. Specialiteterne kan skylles ned med et lille udvalg af vin, indiske øl eller måske en mango lassi, som er mango blendet med yoghurt og varme krydderier.   

Madkulturen byder, at maden deles af hele bordet. Derfor er måltidet sammensat af en masse småretter, som så deles ved bordet, så man har mulighed for at smage en masse forskelligt. Derfor er måltidet heller ikke inddelt i forretter eller hovedretter - man spiser bare i takt med, at maden kommer på bordet. Det er hyggeligt, uformelt og ikke mindst mættende!

Den indbydende restaurant ligger i flotte rammer i Det Hvide Pakhus, hvor restauranten breder sig over to etager i det gamle pakhus, hvor de fritlagte spær i loftet og de mange farverige indiske motiver på væggene giver en indbydende stemning.  

Restauranten råder også over en mindre terrasse med udsigt til gården, hvor du kan sidde i fred og ro og nyde det gode vejr.

Hos Dhaba har du også mulighed for at tage maden med dig hjem. Restauranten tilbyder også catering, så hvis du skal have en anderledes madoplevelse til din næste fest, så ring og hør nærmere om mulighederne.

 

DHABA Nykøbing Falster

Slotsgade 36
4800 Nykøbing F

Profil: Autentisk indisk restaurant i Det Hvide Pakhus

Åbningstider:
Mandag-fredag: 12:00-22:00
Lørdag-søndag: 12:00-23:00

Priser:
Hovedretter fra 69,- til 129,-
Menuer fra 139,- til 199,-
Frokost fra 69,- til 139,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17229) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17229)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

DHABA Køge
Blegdammen 10

DHABA Næstved
Sct. Peders Kirkeplads 1

DHABA Ringsted
Nørregade 13

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til DHABA Nykøbing F

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: