Den Tykke Kok
Catering

Den Tykke Kok

Banegårdspladsen 2 | 4400 Kalundborg
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Flotteste udsigt over Kalundborg Havn

2.

Dansk restaurant

3.

Selskabslokale med stor bar

Profil

Restaurant og selskabslokaler med udsigt over Kalundborg havn

Pris
Hovedret

125 - 215

Menu

218 -

Åbningstider
Alle dage: kl. 17 - 22
Selskaber: åben efter aftale
Frokost

Frokosten åbner for min. 5 gæster ved bordbooking dagen før.

Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.1

Spiseliv Rating 4.1

Med den flotteste udsigt over Kalundborg Havn, hyggelige lokaler, god mad, masser af parkering og tæt på strøggaden, er Restaurant Den Tykke Kok et ideelt valg. 

Restauranten ligger på første sal med flot udsigt fra alle bordene over havnen og så langt øjet rækker, det minder om at sidde på broen af en stor færge, højt over vandoverfladen. Her er altid hyggeligt dækket op og der er god plads i mellem bordene.

Køkkenet er det gode klassiske dansk/fransk cuisine som til stadighed er populært hos danskerne. Her er en god variation af forretter, hovedretter, desserter og et rigtig godt børnemenukort. Blandt retterne kan nævnes Tunmousse, boeuf Bearnaise, Wienerschnitzel, Plankebøf, hjemmelavede pandekager og blødende hjerte.

Udover menukortet kan man fra søndag til onsdag få god solid husmandskost i form af Stegt flæsk med persillesovs, Hakkedreng med bløde løg og Skinkeschnitzel med brasede kartofler.

Hver tirsdag er der tirsdags lækkerier på tallerkenen, de skifter hver uge, men kunne være Gammeldags oksesteg, Spareribs, Helstegt Kalvefilet, alt sammen til meget fair priser - så det er virkelig værd at holde sig til.

Den Tykke Kok´s lokaler er godt indrettet til større selskaber, hvor man gerne vil have sine gæster samlet under middagen samt en stor bar og plads til bandet. Lokalerne har plads til hhv. 60 og 100 siddende gæster. Mulighederne er mange, både for store og mindre selskaber - alle er velkommen!

Selskabsmaden kan være alt fra den store Brunch buffet til finere madlavning af flere serveringer. Her er selskaber i alle prisklasser og til alle begivenheder. Kom ind og hils på det venlige personale, se lokalerne og få en snak om dine ønsker.

Der leveres også ud af huset.

Andre spisesteder

Bestil bord på Den Tykke Kok

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Den Tykke Kok