Den Persiske Restaurant

Persisk delikat mad
Åbningstider:  17.00 - 22.00
Priser: Hovedretter fra 99,- til 199,-

Den Persiske Restaurant er tilbage i Valby - Nu er vi klar igen, siger Mohammed Kari efter en større ombygning af den stemningsfyldte restaurant på Valby Langgade tæt på Søndermarken. Kari har siden 1987 været med til at drive et ægte persisk åndehul på Valby Langgade og er nu tilbage i bydelen efter en kort pause. Restauranten er totalt ombygget og starter ud med et menukort, der fører gæsterne dybt ned i årtusinde gamle persiske madtraditioner. Især en helt ny åben Tandorovn til friskbagt brød, håber Kari vil blive et hit i kombination med de mange nye retter, der nu kan fremstilles i det nye køkken, hvor han selv huserer sammen med sin persiske kok og ven Khosrou Djanfeshant.

Khayam – en hyldest til en legende Restaurantens navn Khayam er måske ukendt for de fleste på de her breddegrader, men i Iran er han en af de helt store legender. Omar Khayam levede helt tilbage fra 1048 – 1133 og var en persisk matematiker, astronom, filosof og ikke mindst digter. Hans filosofiske livsglade betragtninger har den dag i dag stor udbredelse. Og hvad kan være mere passende for en restaurant som vores at hylde Khayam, siger Kari, der i fri oversættelse citerer filosoffen: - Min ven Lad os ikke tænke på i morgen Men lad os nyde dette flygtige øjeblik i livet. Omar Khayam - Hvis vi kan give vores gæster en sådan oplevelse med spændende inspirerende smagsoplevelser fra det persiske køkken til fornuftige priser, har vi nået vores mål med restauranten, siger Kari med et stort smittende varmt smil.

Den Persiske Restaurant

Valby Langgade 10
2500 Valby

Profil: Persisk delikat mad

Åbningstider:
17.00 - 22.00

Priser:
Hovedretter fra 99,- til 199,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=5678) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=5678)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Den Persiske

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: