Den Lille Kro

Dansk Smørrebrød og kromad i Aarhus
Åbningstider:  Søndag - torsdag : 12-22
Fredag - lørdag: 12-24
Priser: Hovedretter fra 179,- til 249,-

Det klassiske danske køkken bliver elsket og æret i hjertet af Aarhus. Blandt malerier, bornholmerur og snapseglas på bordene har man til frokost og aften mulighed for at nyde det bedste fra danske madtraditioner. Den Lille Kro på Nørre Alle byder med hvid dug og lys på bordene velkommen til et spisested, hvor service og kvalitet er i top. 

Maden er hjemmelavet, og det gælder selv de syltede asier, sennep og rødgrøden. Den Lille Kro har sågar deres egen øl på deres i forvejen omfangsrige ølkort: Krofatteren, der er en 50 cl. mørk ale, der passer godt til smørrebrød og klassiske danske retter. 

Til frokost kan man vælge smørrebrød eller klassiske danske retter som pariserbøf og stjerneskud. Man kan også vælge Krofatters favoritter, hvor man får en hel dansk frokost med sild, tartelet og flæskesteg og meget mere. Man kan naturligvis vælge at lade snapseglassene fylde til denne lejlighed. 

Til aften er der igen på fokus på danske klassikere. Tarteletter og aspargessuppe er blandt forretterne, og til hovedret er der blandt andet wienerschnitzel, stegt flæsk ad libitum og den klassiske krogryde at vælge imellem. 

Til både frokost og aften kan man også vælge deres bøfsandwich, der har fået bred anerkendelse inden for de kredse. 

Den danske mad går aldrig af mode, og skal man finde ind til noget af det ægte og særlige ved de danske retter, så er Den Lille Kro i Aarhus ikke til at komme udenom. 

 

Den Lille Kro

Nørre Allé 55
8000 Århus C

Profil: Dansk Smørrebrød og kromad i Aarhus

Åbningstider:
Søndag - torsdag : 12-22
Fredag - lørdag: 12-24

Priser:
Hovedretter fra 179,- til 249,-
Frokost fra 69,- til 198,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15424) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15424)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Den Lille Kro

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: