Zio&nonna
Restaurant

Zio&nonna

Østbanegade 23 | 2100
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Italiensk café og restaurant på Østerbro

Pris
Menu

249 -

Åbningstider
Mandag - Lørdag: 11-22
Søndag: Lukket
Det siger gæsterne
5

powered by

Tripadviser Logo 5.0

5.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.8 4.8
Spiseliv logo
4.9

Spiseliv Rating 4.9

Tæt på Østerport station ligger den hyggelige spisested "Dal Vicino". I dag timerne kan du få lette frokostretter, frokost steak, pastaretter, diverse italienske skinker og salami, salater og suppe, og alt det bliver serveret med hjemmebagt italiensk brød. Man kan også få en rigtig god kop kaffe med hjemmebagt italiensk kage eller biscotti.

Om aftenen serveres der en 3 retters menu, som man kan vælge en vinmenu til. A la Carte består af enkelte og velsmagende retter i en lille udgave, hvor de skifter råvarer løbende med nye specialiteter gerne indenfor sæsonen. Retterne er autentiske, veltilberedte, med gode råvarer og lavet efter traditionelle opskrifter. Køkkenchefen køber frisk fisk to gange om ugen, og der tages også hensyn til gæster som er vegetarer med forskellige vegetar retter.

Der er et godt udvalg af italienske vine til overkommelige priser samt vine på glas og ikke mindst italiensk prisvindende øl som Menabrea fra Piemonte. Børn under 12 år kan spise en lille børnemenu til 70,- inkl. dessert. Hele dagen kan du købe take away med hjem.

Her arrangeres også forretningsmøder og selskaber inde som ude af huset. Da restauranten ligger blot 150 meter fra Østerport St. er det et centralt sted at holde sine dagsmøder. Hertil har restauranten et godt tilbud på hjemmesiden.

Andre spisesteder

Bestil bord på Zio&nonna

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Zio&nonna