Dalle Valle Odense
Restaurant

Dalle Valle Odense

Fisketorvet 2 | 5000 Odense
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Buffet restaurant med a la carte

2.

Centralt i Odense by

3.

Stor udeservering

Profil

Cafe med buffet og a la carte frokost og aften i Odense

Pris
Åbningstider
Mandag - Torsdag: 10.00 – 23.00​
Fredag - Lørdag: 10.00 – 24.00​
Søndag: 10.00 – 22.3​0
Køkkenet lukker alle dage kl. 22:00
Det siger gæsterne
3.7

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
3.8 3.8
Spiseliv logo
3.8

Spiseliv Rating 3.8

Hos Dalle Valle i Odense bliver man mødt af en skøn stemning og summen af liv. Her er plads til alle, og stedet er en restaurant til såvel børnefamilier, par og de, der gerne vil spise sammen med hele familien. Indretningen er hyggelig og uformel og betjeningen er sød, høflig og imødekommende.

Dalle Valle er særligt kendt for deres store buffet med danske og italienske retter. Her er noget for enhver smag og et stort udvalg af retter, man kan vælge imellem. Til aften kan man vælge frit i buffeten til 119 kr pr person. Dalle Valle har desuden et særligt tilbud, hvor man lørdag, søndag, mandag og tirsdag fra 17-22 får halv pris på alle retter i menukortet - dog ikke på buffeten, som har fast pris.

Til frokost kan man lade sig friste af frokostbuffeten til 79 kr. Og hele dagen kan man frit vælge fra a la carte-kortet, som byder på lette retter, salater, sandwich, burgere, pasta eller kødretter.

Der er også mulighed for at gå om bord i Dalle Valles fristende cocktailkort. Her får du hver aften fra kl. 20.00 to cocktails for 100 kr.

Andre spisesteder

Bestil bord på Dalle Valle Odense

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Dalle Valle Odense