Dalle Valle Glostrup
Cafe

Dalle Valle Glostrup

Hovedvejen 140 | 2600 Glostrup
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Buffet og a la carte

2.

Bar med cocktails

3.

Selskaber

Profil

Stor buffetrestaurant, bar og cafe i Glostrup

Pris
Hovedret

79 -

Åbningstider

Søn - tor: kl. 10 - 23

Fre - lør: kl. 10 - 24

Det siger gæsterne
3.5

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
3.7 3.7
Spiseliv logo
3.6

Spiseliv Rating 3.6

I slutningen af 2014 åbnede Dalle Valle dørene til sin fjerde café i rækken. Det skete på Hovedvejen i Glostrup, hvor de handlende nu kan nyde godt af cafeens meget fornuftige priser og gode stemning.  

Dalle Valle er særligt kendt for deres store buffet med danske og italienske retter. Her er noget for enhver smag og et stort udvalg af retter, man kan vælge imellem. Til aften kan man vælge frit i buffeten til 119 kr pr person. Dalle Valle har desuden et særligt tilbud, hvor man lørdag, søndag, mandag og tirsdag fra 17-22 får halv pris på alle retter i menukortet - dog ikke på buffeten, som har fast pris. Børn i alderen 3-10 år kan tilmed nyde buffeten til en nedsat pris på 59 kr.

Til frokost kan man lade sig friste af frokostbuffeten til 79 kr. Og hele dagen kan man frit vælge fra a la carte-kortet, som byder på lette retter, salater, sandwich, burgere, pasta eller kødretter.

Der er også mulighed for at gå om bord i Dalle Valles fristende cocktailkort. Her får du hver aften fra kl. 20.00 to cocktails for 100 kr.

Andre spisesteder