Dalle Valle Amager Centret
Cafe

Dalle Valle Amager Centret

Amager Centret, Reberbanegade 3 | 2300 København S
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Buffet og brunch

2.

A la carte

3.

Cocktail og snacks

Profil

Cafe med buffet, a la carte og bar i Amager Centret

Pris
Hovedret

79 - 119

Åbningstider

Søn - tor: kl. 10 - 23

Fre - lør: kl. 10 - 24

Det siger gæsterne
3.8

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
3.6 3.6
Spiseliv logo
3.7

Spiseliv Rating 3.7

Dalle Valle i Amager Centret åbnede i efteråret 2012. Indretningen, stemningen og alle de gode tilbud er de samme som findes i de andre Dalle Valle-cafeer, men nu behøver amagerkanerne ikke tage til centrum for at få del i de gode tilbud og den billige mad. Her kan man starte dagen med byens måske billigste brunchbuffet. Resten af dagen og aftenen tilbydes en stor buffet med et stort udbud af retter. 

Dalle Valle er særligt kendt for deres store buffet med danske og italienske retter. Her er noget for enhver smag og et stort udvalg af retter, man kan vælge imellem. Til aften kan man vælge frit i buffeten til 119 kr pr person. Dalle Valle har desuden et særligt tilbud, hvor man lørdag, søndag, mandag og tirsdag fra 17-22 får halv pris på alle retter i menukortet - dog ikke på buffeten, som har fast pris. Børn i alderen 3-10 år kan tilmed nyde buffeten til en nedsat pris på 59 kr.

Til frokost kan man lade sig friste af frokostbuffeten til 79 kr. Og hele dagen kan man frit vælge fra a la carte-kortet, som byder på lette retter, salater, sandwich, burgere, pasta eller kødretter.

Der er også mulighed for at gå om bord i Dalle Valles fristende cocktailkort. Her får du hver aften fra kl. 20.00 to cocktails for 100 kr.

 

 

Andre spisesteder