Dalle Valle

Café og bar i Indre By
Åbningstider:  Mandag - onsdag: 10 - 24
Torsdag: 10 - 03
Fredag - lørdag: 10 - 05
Søndag: 10 - 22
Priser: Hovedretter fra 79,- til 119,-

Dalle Valle ligger på hjørnet af Fiolstræde og Krystalgade, hvor det hedengangne og ikoniske Daells Varehus – med det folkelige kælenavn Dalle Valle – havde til huse indtil lukningen i 1999.

Dalle Valle frister med sin ultracentrale placering, og der kan altid findes en god anledning til at slå et smut forbi; i dagens første timer bydes på byens måske billigste brunchbuffet, mens der resten af dagen og aftenen fås et stort udvalg af caféretter. Dalle Valle serverer både salater, burgere, sandwich og pastaretter til kød- og fiskeretter til særdeles rimelige priser. Er det bare en øl eller en god kop kaffe med et stykke kage, du er ude efter, er der også alle muligheder.

Det store slagnummer er dog uden tvivl den store og varierede brunch/frokostbuffet, som byder på mere end 40 forskellige danske og udenlandske retter. Vælg mellem pandekager, bacon og æg, røget laks og frokostretter som pasta, fiskefileter, frikadeller, sild og rejer til bare 79 kr. per person. Aftenbuffeten serveres fra kl. 16.00 og byder på et lige så stort udvalg af retter som for eksempel stegt laks, svinemørbrad, lasagne og pastaretter, oksefilet med flødekartofler og meget mere til bare 119 kr. per person. Børn i alderen 3-10 år kan tilmed nyde buffeten til en nedsat pris på 59 kr.      

Hver fredag og lørdag kan du med fordel starte byturen på Dalle Valle, hvor der bliver skruet op for musikken frem til kl. 24.00. Fra klokken 20.00 kan du tilmed slukke tørsten med to cocktails for 100 kroner.  

Lørdag, søndag, mandag og tirsdag fra kl. 16.00 til 22.00 er der endda mulighed for at udforske fristelserne på Dalle Valles store menukort til halv pris. Tilbuddet gælder al mad på kortet, men ikke drikkevarer. Buffeter er ikke omfattet af tilbuddet.

Dalle Valle i Fiolstræde har servering både inde og ude, og lokalet har desuden masser af plads til afholdelse af større og mindre selskaber.

Dalle Valle

Fiolstræde 3-5
1171 København K

Profil: Café og bar i Indre By

Åbningstider:
Mandag - onsdag: 10 - 24
Torsdag: 10 - 03
Fredag - lørdag: 10 - 05
Søndag: 10 - 22

Priser:
Hovedretter fra 79,- til 119,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6769) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6769)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Café Cyprus
Kalvebod Brygge 59

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Dalle Valle

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: