Dalle Valle Fiolstræde

Café og bar i Indre By
Åbningstider:  Mandag - onsdag: 10 - 24
Torsdag: 10 - 03
Fredag - lørdag: 10 - 05
Søndag: 10 - 22
Priser: Hovedretter fra 79,- til 119,-

Dalle Valle ligger på hjørnet af Fiolstræde og Krystalgade, hvor det hedengangne og ikoniske Daells Varehus – med det folkelige kælenavn Dalle Valle – havde til huse indtil lukningen i 1999.

Dalle Valle frister med sin ultracentrale placering, og der kan altid findes en god anledning til at slå et smut forbi; i dagens første timer bydes på byens måske billigste brunchbuffet, mens der resten af dagen og aftenen fås et stort udvalg af caféretter. Dalle Valle serverer både salater, burgere, sandwich og pastaretter til kød- og fiskeretter til særdeles rimelige priser. Er det bare en øl eller en god kop kaffe med et stykke kage, du er ude efter, er der også alle muligheder.

Dalle Valle er særligt kendt for deres store buffet med danske og italienske retter. Her er noget for enhver smag og et stort udvalg af retter.  Om aftenen kan man vælge frit fra buffeten til 119 kr pr person. Dalle Valle har desuden et særligt tilbud, hvor man lørdag, søndag, mandag og tirsdag fra 17-22 får halv pris på alle retter i menukortet - dog ikke på buffeten, som har fast pris.

Til frokost kan man lade sig friste af frokostbuffeten til 79 kr. Og hele dagen kan man frit vælge fra a la carte-kortet, som byder på lette retter, salater, sandwich, burgere, pasta eller kødretter.

Der er også mulighed for at gå om bord i Dalle Valles fristende cocktailkort. Her får du hver aften fra kl. 20.00 to cocktails for 100 kr.       

Dalle Valle i Fiolstræde har servering både inde og ude, og lokalet har desuden masser af plads til afholdelse af større og mindre selskaber.

Dalle Valle Fiolstræde

Fiolstræde 3-5
1171 København K

Profil: Café og bar i Indre By

Åbningstider:
Mandag - onsdag: 10 - 24
Torsdag: 10 - 03
Fredag - lørdag: 10 - 05
Søndag: 10 - 22

Priser:
Hovedretter fra 79,- til 119,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6769) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6769)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Café Cyprus
Kalvebod Brygge 59

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Dalle Valle Fiolstræde

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: