Dalle Valle Fiolstræde
Cafe

Dalle Valle Fiolstræde

Fiolstræde 3-5 | 1171 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Buffet og A la carte

2.

Bar, snacks og cocktails

3.

Indre by nær Nørreport St

Profil

Café og bar i Indre By

Pris
Hovedret

79 - 119

Åbningstider

Søn - tor: kl. 10 - 23

Fre - lør: kl. 10 - 24

Det siger gæsterne
4

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
3.9 3.9
Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

Dalle Valle ligger på hjørnet af Fiolstræde og Krystalgade, hvor det hedengangne og ikoniske Daells Varehus – med det folkelige kælenavn Dalle Valle – havde til huse indtil lukningen i 1999.

Dalle Valle frister med sin ultracentrale placering, og der kan altid findes en god anledning til at slå et smut forbi; i dagens første timer bydes på byens måske billigste brunchbuffet, mens der resten af dagen og aftenen fås et stort udvalg af caféretter. Dalle Valle serverer både salater, burgere, sandwich og pastaretter til kød- og fiskeretter til særdeles rimelige priser. Er det bare en øl eller en god kop kaffe med et stykke kage, du er ude efter, er der også alle muligheder.

Dalle Valle er særligt kendt for deres store buffet med danske og italienske retter. Her er noget for enhver smag og et stort udvalg af retter.  Om aftenen kan man vælge frit fra buffeten til 119 kr pr person. Dalle Valle har desuden et særligt tilbud, hvor man lørdag, søndag, mandag og tirsdag fra 17-22 får halv pris på alle retter i menukortet - dog ikke på buffeten, som har fast pris.

Til frokost kan man lade sig friste af frokostbuffeten til 79 kr. Og hele dagen kan man frit vælge fra a la carte-kortet, som byder på lette retter, salater, sandwich, burgere, pasta eller kødretter.

Der er også mulighed for at gå om bord i Dalle Valles fristende cocktailkort. Her får du hver aften fra kl. 20.00 to cocktails for 100 kr.       

Dalle Valle i Fiolstræde har servering både inde og ude, og lokalet har desuden masser af plads til afholdelse af større og mindre selskaber.

Andre spisesteder