Cuvée Kitchen & Bar
Restaurant

Cuvée Kitchen & Bar

Kompagnistræde 18 | 1208 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Lækker mad til hverdag og fest

2.

Smukke stuer og terrasse i Stræderne

3.

Høflig og nærværende betjening

Profil

Spændende smage fra Syd-Europa til frokost og aften i Strædet

Pris
Frokost

110 - 165

Hovedret

110 - 375

Menu

550 -

Åbningstider

Mandag - torsdag: 11:00 - 22:00

Frokost

Alle dage: 11:30 - 16:00 

Stræderne har fået en restaurant med syd europæisk mad i topklassen til hverdagspriser. Restaurant Cuvée er åbent til frokost og aftensamt morgenmad fra fredag til søndag. Huset byder indenfor til en smagsoplevelse uden dets lige samt en nærværende og dygtig betjening.

Restaurant Cuvée ligger på hjørnet af Kompagnistræde og Knabrostræde, hvor her er en hyggelig terrasse i strædet. Og med tæpper, markise og varmelamper under bordene, kan man sidde længe udenfor i de kølige timer.

Indenfor møder man en hyggelig uformel stue med små sidde kroge og højborde ved baren. serveres frisklavet italiensk trattoria mad med stor smag, som også kan tages med hjem alle dage. Så er tiden knap til at få lavet aftensmaden, så hent den hos Cuvée.

Op ad trappen er et åbent køkken og en stue med det flotteste tapet, som komplimentere de gamle københavner vinduer, florlette gardiner som giver lidt privathed til bordene, samt brede dør karme. En stue med charme og varme. Her serveres deleretter, hovedretter og er man til at smage på det meste, så vælg Cuvée Experience. Maden er lavet med passion og godt håndværk, så det er blot at lade sig forkæle med syd europæiske smage. Det kunne være porcheret torsk med pepperfrugtglace.


Andre spisesteder