Copenhagen Diner´n´Steak
Restaurant

Copenhagen Diner´n´Steak

Østergade 52 | 1100
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Nordisk Diner og Steaks på Illum Rooftop

Pris
Frokost

50 - 175

Hovedret

250 - 450

Menu

450 -

Åbningstider
Diner´n åben alle dage: kl. 10:00 -
Steak afdelingen åbner kl. 17:30 -

Copenhagen Diner’n’Steak ligger flot på toppen af Illum med udsigt over Københavns hustage og der er både indgang fra rulletrapperne samt den kendte glaselevator som bringer dig direkte ind i restauranten. Diner´n´Steak ligger i forlængelse af hinanden med fælles åben køkken.

Diner afdelingen er et nordisk take på den klassiske diner, med heldagsservering af sunde salater, sprøde sandwich, burgers, hotdogs og take-away muligheder - alt sammen med det lille ekstra, som gør smagen så meget større. Brødet bliver ristet med lidt smør på panden, hotdog´en serveres med kylling, trøffelmayo og løgringe on the side. Menukortet viser tydeligt hvilke retter som er gluten-, laktosefri, veganske og vegetariske. Diner´n ligger op til det hurtige måltid, men der er altid mulighed for at samles til et frokostmøde i Steakafdelingen, selvom menuen er en hotter. 

Om aftenen åbner steakafdelingen op til fine dining med mørt dansk frilandskød i centrum. Her kan man sidde i små og større selskaber, i den opvarmede udestue, ude på terrassen eller i den hyggelige restaurant. Bagerst er to komfortable sofagrupper, hvor man ligesom i den elegante messingbar, er velkommen til at sidde før og efter middagen. I den ene ende med store vinduespartier og et repos, kan man sidde ved Chefs table og overskue hele restauranten. Repo´et bliver dog også benyttet til aftenarrangementer med live musik.

Det danske frilandskød som serveres hos Copenhagen Diner´n´Steak har karakter og masser af smag. En oplevelse værd!

  

Andre spisesteder

Bestil bord på Copenhagen Diner´n´Steak

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Copenhagen Diner´n´Steak