Copenhagen Diner´n´Steak

Copenhagen Diner´n´Steak

Østergade 52 |1100
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Nordisk Diner og Steaks på Illum Rooftop

Pris
Frokost

50 - 175

Hovedret

250 - 450

Menu

450 -

Åbningstider

Diner´n åben alle dage: kl. 10:00 -
Steak afdelingen åbner kl. 17:30 -

Copenhagen Diner’n’Steak ligger flot på toppen af Illum med udsigt over Københavns hustage og der er både indgang fra rulletrapperne samt den kendte glaselevator som bringer dig direkte ind i restauranten. Diner´n´Steak ligger i forlængelse af hinanden med fælles åben køkken.

Diner afdelingen er et nordisk take på den klassiske diner, med heldagsservering af sunde salater, sprøde sandwich, burgers, hotdogs og take-away muligheder - alt sammen med det lille ekstra, som gør smagen så meget større. Brødet bliver ristet med lidt smør på panden, hotdog´en serveres med kylling, trøffelmayo og løgringe on the side. Menukortet viser tydeligt hvilke retter som er gluten-, laktosefri, veganske og vegetariske. Diner´n ligger op til det hurtige måltid, men der er altid mulighed for at samles til et frokostmøde i Steakafdelingen, selvom menuen er en hotter. 

Om aftenen åbner steakafdelingen op til fine dining med mørt dansk frilandskød i centrum. Her kan man sidde i små og større selskaber, i den opvarmede udestue, ude på terrassen eller i den hyggelige restaurant. Bagerst er to komfortable sofagrupper, hvor man ligesom i den elegante messingbar, er velkommen til at sidde før og efter middagen. I den ene ende med store vinduespartier og et repos, kan man sidde ved Chefs table og overskue hele restauranten. Repo´et bliver dog også benyttet til aftenarrangementer med live musik.

Det danske frilandskød som serveres hos Copenhagen Diner´n´Steak har karakter og masser af smag. En oplevelse værd!

  

Copenhagen Diner’n’Steak ligger flot på toppen af Illum med udsigt over Københavns hustage og der er både indgang fra rulletrapperne samt den kendte glaselevator som bringer dig direkte ind i restauranten. Diner´n´Steak ligger i forlængelse af hinanden med fælles åben køkken.

Diner afdelingen er et nordisk take på den klassiske diner, med heldagsservering af sunde salater, sprøde sandwich, burgers, hotdogs og take-away muligheder - alt sammen med det lille ekstra, som gør smagen så meget større. Brødet bliver ristet med lidt smør på panden, hotdog´en serveres med kylling, trøffelmayo og løgringe on the side. Menukortet viser tydeligt hvilke retter som er gluten-, laktosefri, veganske og vegetariske. Diner´n ligger op til det hurtige måltid, men der er altid mulighed for at samles til et frokostmøde i Steakafdelingen, selvom menuen er en hotter. 

Om aftenen åbner steakafdelingen op til fine dining med mørt dansk frilandskød i centrum. Her kan man sidde i små og større selskaber, i den opvarmede udestue, ude på terrassen eller i den hyggelige restaurant. Bagerst er to komfortable sofagrupper, hvor man ligesom i den elegante messingbar, er velkommen til at sidde før og efter middagen. I den ene ende med store vinduespartier og et repos, kan man sidde ved Chefs table og overskue hele restauranten. Repo´et bliver dog også benyttet til aftenarrangementer med live musik.

Det danske frilandskød som serveres hos Copenhagen Diner´n´Steak har karakter og masser af smag. En oplevelse værd!

  

Bestil bord på Copenhagen Diner´n´Steak

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Copenhagen Diner´n´Steak