Copenhagen Diner´n´Steak

Nordisk Diner og Steaks på toppen af Illum
Åbningstider:  Diner´n åben alle dage: kl. 10:00 -
Steak afdelingen åbner kl. 17:30 -
Priser: Hovedretter fra 250,- til 450,-
Menuer fra 450,-

Copenhagen Diner’n’Steak ligger flot på toppen af Illum med udsigt over Københavns hustage og der er både indgang fra rulletrapperne samt den kendte glaselevator som bringer dig direkte ind i restauranten. Diner´n´Steak ligger i forlængelse af hinanden med fælles åben køkken.

Diner afdelingen er et nordisk take på den klassiske diner, med heldagsservering af sunde salater, sprøde sandwich, burgers, hotdogs og take-away muligheder - alt sammen med det lille ekstra, som gør smagen så meget større. Brødet bliver ristet med lidt smør på panden, hotdog´en serveres med kylling, trøffelmayo og løgringe on the side. Menukortet viser tydeligt hvilke retter som er gluten-, laktosefri, veganske og vegetariske. Diner´n ligger op til det hurtige måltid, men der er altid mulighed for at samles til et frokostmøde i Steakafdelingen, selvom menuen er en hotter. 

Om aftenen åbner steakafdelingen op til fine dining med mørt dansk frilandskød i centrum. Her kan man sidde i små og større selskaber, i den opvarmede udestue, ude på terrassen eller i den hyggelige restaurant. Bagerst er to komfortable sofagrupper, hvor man ligesom i den elegante messingbar, er velkommen til at sidde før og efter middagen. I den ene ende med store vinduespartier og et repos, kan man sidde ved Chefs table og overskue hele restauranten. Repo´et bliver dog også benyttet til aftenarrangementer med live musik.

Det danske frilandskød som serveres hos Copenhagen Diner´n´Steak har karakter og masser af smag. En oplevelse værd!

  

Copenhagen Diner´n´Steak

Østergade 52
1100 København K

Profil: Nordisk Diner og Steaks på toppen af Illum

Åbningstider:
Diner´n åben alle dage: kl. 10:00 -
Steak afdelingen åbner kl. 17:30 -

Priser:
Hovedretter fra 250,- til 450,-
Menuer fra 450,-
Frokost fra 50,- til 175,-

array(0) { }

Endnu mere liv på toppen af Illum

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17374) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17374)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Copenhagen Diner´n´Steak

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: