Restaurant Cooks

Restaurant Cooks

Østergade 32 | 7400
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
Profil

Restaurant Cooks i Herning er opkaldt efter en kendt opdagelsesrejsende prøv de mange verdensinspirerede retter her

Pris
Frokost

53 - 79

Hovedret

145 - 199

Åbningstider
Mandag-torsdag: 11.00 – 22.00
Fredag-lørdag: 11.00 – 23.00
Søndag: 12.00 – 21.00

I Herning finder man Cooks Pizza & Kebab Restaurant som har fået sit navn efter den engelske søkaptajn James Cook, som levede fra 1728-1779. Restaurant Cooks har masser af stemning. Restauranten har plads til 150 gæster, men de hyggelige kroge i restauranten sikrer en god oplevelse for alle. I sommerperioden bliver der dækket op udenfor, hvor der både serveres frokost og aftenretter. Der er også plads til, at man blot kan tage plads og nyde drikke eller mindre snacks.

Køkken på Restaurant Cooks har en række dygtige fagfolk, som lægger stor vægt på god kvalitet og omtanke i madlavningen. Menukortet laves med inspiration fra hele verden og består derfor af en række varierende og spændende retter. Man kan vælge imellem lette pastaretter eller saftige steaks fra danske slagtekvæg direkte fra stenkulsgrillen. Steaks serveres med garniture og dagens kartoffel, hertil vælger man selv hvilken sauce man ønsker. Der er flere burgervarianter at vælge imellem alle serveres i hjemmebagt brød. Pizza er hos Restaurant Cooks en specialitet, og de laver flere forskellige varianter fra hele verden. Prøv f.eks. en fantastisk Kurdisk pizza eller en Mexicansk pizza. 

Der er hos Restaurant Cooks ligeledes en del specialiteter, her finder man lammekoteletter, forskellige slags kebab såsom Beyti kebab, der er hakket oksekød blandet med frisk persille, hakkede løg og krydderier. Menukortet er stort og her er helt sikkert noget for enhver smag. 

Der tilbydes catering med og uden personale, samt total arrangementer ud af huset. Kontakt restauranten for yderligere information omkring selskaber – de vil hjælpe med at sammensætter menuen og aftaler bordopdækning alt efter dine ønsker.  

Bestil bord på Restaurant Cooks

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Cooks