Conradis Steakhouse

Steakhouse i Kastrup
Åbningstider:  Hver dag: kl. 12:00-16:00
Frokostbuffet:Lørdag & Søndag: kl. 12:30-16:00
Hver aften: kl. 17:00-21:30
Priser: Hovedretter fra 145,- til 445,-

Conradis Steakhouse er en familiedrevet restaurant og bar, som ligger lige ved Kastrup metrostation og i gåafstand fra Den Blå Planet. Det er Pierre Conradi, der står ved roret i køkkenet. Tidligere var restaurantens lokaler lidt 'brune' i det, men restauranten har fået et ansigtsløft og fremstår nu med lyse, lette og indbydende lokaler.

Det helt store slagnummer her er de gode steaks, som Pierre Conradi selv kalder verdens bedste oksekød. Det stammer fra frit græssende kvæg fra USA og det er kød, som altid er mørt og har masser af smag. Kødet bruges i øvrigt også af en meget populær steakhousekæde med hovedsæde i Indre By. Restauranten er også kendt for sine lækre ben, skåret af kødfulde svinebrystben af sorte, spanske hængebugsvin af duroc-racen.

Restauranten har også åbent til frokost hver dag, hvor du kan gå om bord i klassiske retter fra det danske køkken, for eksempel en pariserbøf med det hele, wienerschnitzler og fiskefileter eller sildemadder. Til selskaber på minimum 15 kuverter kan der arrangeres lækre frokost- eller aftenbuffeter.

Conradis Steakhouse ligger i sammenhæng med Allé Kroen, hvor du passende kan smutte ind og slappe af efter middagen. Her i den dunkle, brune og hyggelige bar kan du opleve et rigtigt lille stykke barkultur. Væggene prydes af billeder af kendte danske skuespillere og gøglere, flere af dem fra Pierre Conradis egen familie, som gennem generationer har været artister i forskellig form.

Conradis kan bestilles til selskaber og har hele 12 selskabsmenuer samt skiftende menuer tilpasset arrangementerne i løbet af sæsonen. Conradis holder også ålegilde, julefrokost - og julefest, ølsmagning og firma/curling arrangementer. 

Conradis Steakhouse

Alléen 54-56
2770 Kastrup

Profil: Steakhouse i Kastrup

Åbningstider:
Hver dag: kl. 12:00-16:00
Frokostbuffet:Lørdag & Søndag: kl. 12:30-16:00
Hver aften: kl. 17:00-21:30

Frokost:
Frokost hver dag: kl. 12:00-16:00

Priser:
Hovedretter fra 145,- til 445,-
Frokost fra 72,- til 189,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=10118) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=10118)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Conradis Steakhouse

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Conradis Steakhouse.

Skriv til Conradis Steakhouse

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: