Cofoco ligger i Abel Cathrines Gade på Vesterbro, nær den mindre pæne ende af Istedgade.
Restauranten er lækkert indrettet med designermøbler og langbord, hvor man sidder side om side med andre gæster. Der er dog også nogle borde, hvor man kan sidde for sig selv, og det kan være en god idé at oplyse, hvor man helst vil seates, når man bestiller.
Cofoco var første skud på stammen af det, der siden skulle vise sig at blive en af byens mest succesfulde restaurantkæder, og mange har siden ladet sig inspirere af Cofoco-drengenes succefulde koncept. Først og fremmest er filosofien, at man skal få mere, end man betaler for, og prisniveauet er da også virkelig lavt på såvel mad som vin. Man vælger selv sin menu fra et kort med 10-11 småretter, der alle er i forretsstørrelse og koster 85 kroner stykket.
På vinkortet finder man et par håndfulde vine, som alle fås på glas, og som er ganske fornuftigt prissatte.
Bag Cofoco står Torben Klitbo og Christian Lytje, som også har restauranterne Les Trois Coichons, Vespa, Numero 64, Scarpetta. Spuntino og de to delier Le Marché på henholdsvis Vesterbro og Østerbro.
Bordreservation er nødvendig og kan ske via Cofocos hjemmeside.