Coffee Collective Carlsbergbyen
Kaffebar

Coffee Collective Carlsbergbyen

Fadet 4 st. | 1799 København V
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Kaffebar/Kafferisteri

2.

Carlsberg Byen

3.

Pasteurs Tårn

Profil

Kaffebar og Kafferisteri i Carlsberg Byens Pasteurs Tårn

Pris
Åbningstider

Hverdage: 7 - 19
Weekend: 8 - 18

Kaffebarens design har Coffee Collective selv stået for. Centralt i det højloftede, lyse lokale er selve baren, hvor en kongeblå La Marzocco espressomaskine troner i midten. Rundt om barens bagside er der lavet siddepladser, hvor gæsterne kan nyde deres kaffe, mens de følger med i baristaens mesterhåndværk og få en snak om kaffebrygning derhjemme - eller nyde udsigten til haven.

I resten af det store lokale er der forskellige typer af siddepladser, så der både er noget til større sociale grupper, til dem der kommer for et hurtigt møde og til dem, der skal sidde og arbejde lidt. Store vinduespartier giver udsigt til det grønne omkringliggende område og skaber et lækkert og lyst lokale.

Møblementets design er blevet til i samarbejde med designgruppen Design Studies. De har på bæredygtig vis kreeret en række unikke møbler ud af resttræ fra Dinesens gulvproduktion. Møblerne er samlet uden brug af lim og med tanke på mange års anvendelse og vedligeholdelse.

Coffee Collective startede i 2007 med en mission om at ændre kaffeverden og skabe mere værdi direkte til kaffebønderne, og samtidig udforske nye veje for kaffebrygning og -servering. Al kaffen handles direkte fra kaffebønder i fx Kenya, Etiopien, Guatemala og Brasilien og ristet på deres eget mikroristeri på Frederiksberg. Derfra sendes kaffen ud til deres egne kaffebarer, med prisvindende baristaer bag maskinen, eller til andre caféer og restauranter over hele verden. I dag tæller Coffee Collective 7 kaffebarer på bl.a. Jægersborggade og i Torvehallerne, samt bageriet Collective Bakery på Nørrebrogade. 

Andre spisesteder