Chinese Restaurant

Kinesisk restaurant på Købmagergade
Åbningstider:  Alle dage: 12-23

Chinese Restaurant er en centralt beliggende restaurant på Købmagergade i centrum af København. Stedet drives af en rar kinesisk familie. Restauranten er netop blevet istandsat med et moderne interiør i sort og hvidt og en stor fladskærm på endevæggen. Det bølgende hvide og sorte loft ser ret så futurisktisk ud. Det er et enkelt udtryk med simple sorte og hvide møbler og en enkelt stor kinesisk vase, der indikerer hvor i verdens-køkkenet vi befinder os.

Buffeten står i midten af restauranten og byder på en grøn afdeling med salater og friske grønne retter - og en anden de mere friturestegte retter som forårsruller, friturestegte tigerrejer og kyllingelår. Buffeten har også en række klassiske nuddelretter med karry, kylling og grøntsager og deuden saucer og ris. Den foreste del af restauranten har en afdeling, der vender ud mod gaden, hvor der serveres en chinabox til kunder, der står på gaden.

Restauranten er også oplagt til selsskaber, fødselsdage og andre begivenheder. Tal med ejeren om antal gæster og muligheder for menu. Stedet er klar oplagt til alle forbipasserende på strøget, der er på shoppetur og turister.

Chinese Restaurant

Købmagergade 63
1050 København K

Profil: Kinesisk restaurant på Købmagergade

Åbningstider:
Alle dage: 12-23

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15748) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15748)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Chinese Restaurant

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: