China Palace

Kinesisk restaurant ved Københavns Hovedbanegård
Åbningstider:  Åbent alle ugens dage 12:00 - 23:00

Chinese Palace har ligget på adressen i godt 12 år, og er derfor godt kendt af lokale og velbesøgt af turister og forbipasserende. Det er som bekendt en kinesisk restaurant med et sydkinesisk køkken, da kokken er fra Sichuan Provinsen. - Det er nærmere betegnet Sichuan og Xiang køkkenet (hovedsageligt stærkt mad) samt Dim Sum. Betjeningen er god og personalet meget imødekommende.

Restauranten er meget rummelig og har plads til intet mindre end 105 gæster. Stedet blev renoveret i 2014 - og fremstår derfor i lys og frisk med flere genstande og billeder, der indikerer, at du er på en traditionel kinesisk restaurant. Der er ydermere et VIP lokale med plads til 15 personer. Både køkkenet og personalet lægger vægt på, at de har flere års erfaring i at afholde arrangementer og servere mad til store selskaber i restauranten.

Menukortet er omfattende med retter der indeholder alt lige fra tofu til kylling, svinekød, and, seafood, vegetar og meget mere - så der er retter forenhver smag. Der er også sammensatte menuer med mellem 3 og 4 retter til blot omtrent 128 - til 188 per næse.

En dejlig kinesisk oase til sultne sjæle.

China Palace

Vester Farimagsgade 1-3
1606 København V

Profil: Kinesisk restaurant ved Københavns Hovedbanegård

Åbningstider:
Åbent alle ugens dage 12:00 - 23:00

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15764) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15764)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på China Palace

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra China Palace.

Skriv til China Palace

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: