Ché Fè Trattoria
Restaurant

Ché Fè Trattoria

Borgergade 17A | 1300 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italiensk trattoria

2.

Fokus på bæredygtighed

3.

Tæt på Det kongelige teater 

Profil

Bæredygtig italiensk trattoria med vinbutik

Pris
Menu

485 - 655

Åbningstider

Onsdag - lørdag: kl. 18 -24

Restaurant Ché Fè Trattoria er startet af nogle erfarne folk i branchen, som bl.a. Alessandro Jacoponi, der har været partner i Michelin restauranten Era Ora på Christianshavn gennem årtier.

På Ché Fè går man meget op i bæredygtighed, og de 4 dogmer er: Elegante og raffinerede retter, personlig betjening, en unik oplevelse og naturligvis økologi. Der er noget for alle, kødelskere, vegetarer og fiskeelskere. Vinene er alle kvalitetsvine, som er særligt importeret til stedet fra små producenter i Italien.

I restauranten er intet tilfældigt, og de er selv nede at besøge leverandøren for at prøvesmage delikatessen, før den bliver introduceret på restauranten. Der er derfor en historie bag enhver vin, olie og råvare hos Ché Fè, og den deler de med en gennemtrængende kærlighed til moderlandet.

Økologi er nøgleordet hos restauranten, men da de små vin producenter ikke er øko-certificerede pga alt for store omkostninger ifht en lille vinproduktion - og disse skænkes hos Che Fe - må restauranten ikke kalde sig for økologisk. Vær dog forvisset om, at indehaver og værtspar Alessandro og Kathrine´s hjerte ligger i at passe på jorden og dermed på sine gæster.

Indretningen er moderne og malet i varme nuancer med et gyldent italiensk flisegulv. Farverne symbolisere naturen lige fra honning/vanilje på gulvet til oliven og vin på væggene. Man kan sidde i hyggelige båse, hvorfra man kan se ud på Borgergade og det travle københavnerliv eller mere designerprægede spisearrangementer ud mod sommerterrassen bagved restauranten. 

Den lille vinbutik byder på mange spændende og særligt udvalgte italienske vine og olier fra små producenter fra hele Italien. 

Andre spisesteder