Ché Fè Trattoria
Restaurant

Ché Fè Trattoria

Borgergade 17A | 1300 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italiensk trattoria

2.

Fokus på bæredygtighed

3.

Tæt på Det kongelige teater 

Profil

Bæredygtig italiensk trattoria med vinbutik

Pris
Menu

395 - 545

Åbningstider

Mandag - lørdag: kl. 18 -24
tirsdag og søndag: Lukket

Restaurant Ché Fè Trattoria er startet af nogle erfarne folk i branchen, som bl.a. Alessandro Jacoponi, der har været partner i Michelin restauranten Era Ora på Christianshavn gennem årtier.

På Ché Fè går man meget op i bæredygtighed, og de 4 dogmer er: Elegante og raffinerede retter, personlig betjening, en unik oplevelse og naturligvis økologi. Der er noget for alle, kødelskere, vegetarer og fiskeelskere. Vinene er alle kvalitetsvine, som er særligt importeret til stedet fra små producenter i Italien.

I restauranten er intet tilfældigt, og de er selv nede at besøge leverandøren for at prøvesmage delikatessen, før den bliver introduceret på restauranten. Der er derfor en historie bag enhver vin, olie og råvare hos Ché Fè, og den deler de med en gennemtrængende kærlighed til moderlandet.

Indretningen er moderne og malet i varme nuancer med et gyldent italiensk flisegulv. Man kan sidde i en slags bås, hvorfra man kan se ud på Borgergade og det travle københavnerliv. Der er også en vinbutik hvor man kan købe en masse spændende og særligt udvalgte italienske vine og olier. 

Andre spisesteder