Ché Fè Biotrattoria og Vinbar

Ché Fè Biotrattoria og Vinbar

Borgergade 17A | 1300
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Økologi på italiensk

Pris
Hovedret

165 -

Menu

385 -

Åbningstider

Man lør 18-23
Man-tor køkkenet lukker 21
Fre+lør køkkenet lukker 22

Lige siden 1989 har restaurantpioner Alessandro Jacoponi, som var en del af L’Altro og Era Ora revolutioneret det italienske køkken i Danmark. Seneste skud på stammen er Ché Fè i Borgergade. Ché Fè skal udtales “Kæ’ Fæ’”, og betyder “Hva så?” I Arezzo (Alessandros hjemby) siger man det, mens man omfavner og kysser hinanden på kinden.

På Ché Fè går man meget op i bæredygtighed, og de 4 dogmer er: Mad og vin med smag, få ingredienser, enkle råvarer og naturligvis økologi. Menuen skal være  enkel og velsmagende, og flere retter vil ifølge ejerne lede tankerne tilbage til dengang det hele startede med Era Ora på Christianshavn. Der er noget for alle, kødelskere, vegetarer og fiskeelskere. Vinene er alle kvalitetsvine, som er særligt udvalgt, så de passer til retterne, og de fås på glas fra 75 kr. stykket.

 

Indretningen er farverig men enkel. Man kan sidde i en slags bås, hvorfra man kan se ud på Borgergade og det travle københavnerliv, eller man kan sidde ved et af de enkle borde midt i restauranten. Der er også en vinbutik, hvor man kan købe en masse spændende og særligt udvalgte italienske vine og olier.