Ché Fè

Økologi på italiensk
Åbningstider:  Man lør 18-23
Man-tor køkkenet lukker 21
Fre+lør køkkenet lukker 22
Priser: Hovedretter fra 165,-
Menuer fra 385,-

Lige siden 1989 har restaurantpioner Alessandro Jacoponi, som var en del af L’Altro og Era Ora revolutioneret det italienske køkken i Danmark. Seneste skud på stammen er Ché Fè i Borgergade. Ché Fè skal udtales “Kæ’ Fæ’”, og betyder “Hva så?” I Arezzo (Alessandros hjemby) siger man det, mens man omfavner og kysser hinanden på kinden.

På Ché Fè går man meget op i bæredygtighed, og de 4 dogmer er: Mad og vin med smag, få ingredienser, enkle råvarer og naturligvis økologi. Menuen skal være  enkel og velsmagende, og flere retter vil ifølge ejerne lede tankerne tilbage til dengang det hele startede med Era Ora på Christianshavn. Der er noget for alle, kødelskere, vegetarer og fiskeelskere. Vinene er alle kvalitetsvine, som er særligt udvalgt, så de passer til retterne, og de fås på glas fra 75 kr. stykket.

 

Indretningen er farverig men enkel. Man kan sidde i en slags bås, hvorfra man kan se ud på Borgergade og det travle københavnerliv, eller man kan sidde ved et af de enkle borde midt i restauranten. Der er også en vinbutik, hvor man kan købe en masse spændende og særligt udvalgte italienske vine og olier.

Ché Fè

Borgergade 17A
1300 København K

Profil: Økologi på italiensk

Åbningstider:
Man lør 18-23
Man-tor køkkenet lukker 21
Fre+lør køkkenet lukker 22

Priser:
Hovedretter fra 165,-
Menuer fra 385,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15338) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15338)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Ché Fè

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: