Cava Bar Playa
Vinbar

Cava Bar Playa

Ved Stranden 16 | 1061 København K
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Lækker cavabar med stor udeservering på Ved Stranden

Pris
Åbningstider
Torsdag: 16.00-02.00
Fredag: 16.00-02.00
Lørdag: 16.00-02.00
Køkken
Tirsdag – Lørdag: 16.00-22.00
Søndag – Mandag: Lukket
Det siger gæsterne
4.7

powered by

Spiseliv logo
4.7

Spiseliv Rating 4.7

Cava Bar er en tjekket og hyggelig vinbar, som tidligere huserede i Torvehallerne. De voksede imidlertid ud af den trange plads og boltrer sig nu i det centrale København på en af byens bedste adresser - Ved Stranden 16 - et stenkast fra Rytterstatuen og lige overfor Christiansborg. Placeringen lige ved kanalen har gjort Cava Bar til et kæmpe trækplaster om sommeren, når tørsten skal slukkes i læskende liflige bobler.

Som navnet antyder, fokuserer Cava Bar på den spanske mousserende vin, som er økonomisk tilgængelig, let at drikke og aldeles tørstslukkende på en varm sommerdag.

Boblepriserne her på adressen er yderst rimelige; den billigste flaske fås for 225 kroner, mens der i vinterperioden er et varmt tilbud på en flaske cava til bare 150 kroner.

Der serveres også et godt udvalg af lækre cocktails og sjusser, ligesom der selvfølgelig også er mulighed for rødvin og hvidvin fra Spanien og resten af verden - eller måske bare en iskold øl at svale sig på.

Til drikkevarerne serveres små lækre retter, som parres med cava cocktails. For eksempel hjertesalat, radiser, löjrom og rørt creme fraiche med purløg og söl og dertil en cocktail med cava, vodka, hjemmelavet lakridssirup og hyldeblomst. Eller måske en dampet 'bun' med confiteret gris, blomme og syltede agurker og en cocktail dertil med cava, rom, blomme og chilli.

I vinterperioden fortrækker festen til de indbydende lokaler, som byder velkommen med bløde lammeskind, en lang bardisk at hænge ved og små intime kroge, hvor der kan hviskes hemmeligheder i mørket. Cava Bar er et oplagt sted til en boblende sjov aften i byen. 

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Cava Bar Playa

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Cava Bar Playa