Restaurant Cassiopeia

Restaurant i Planetariet
Åbningstider:  kl. 11.30 - 23.00
Priser: Hovedretter fra 145,- til 195,-

Restaurant Cassiopeia ligger ved Planetariet ved Skt. Jørgens Sø. Her kan man nyde den charmerende udsigt over søen - om sommeren fra restaurantens store udendørs terrasse.

Menuen byder på lidt af hvert. Til frokost kan man fx få brunch, bagels og burger, og om aftenen kan man vælge fra a la carte kortet mellem vegetarretter og retter med fisk og kød. Desuden er der en håndfuld foruddefinerede menuer sammensat af køkkenchefen.

Hver søndag serveres der brunch på buffet med alt, hvad hjertet kan begære og lidt til, fx er der sild, tandooribagt laks og flæskesteg som supplement til de klassiske brunchretter.  

Prisniveauet er i mellemlejet.

Selvom Cassiopeia først og fremmest er en restaurant, er man også meget velkommen til bare at droppe forbi til en kop kaffe og et stykke kage, og i det hele taget er Cassiopeia et oplagt stop på en spadseretur rundt om søerne eller efter et besøg i Planetariet.

Restaurant Cassiopeia

Gammel Kongevej 10
1610 København V

Profil: Restaurant i Planetariet

Åbningstider:
kl. 11.30 - 23.00

Priser:
Hovedretter fra 145,- til 195,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=10) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=10)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Cassiopeia

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Cassiopeia.

Skriv til Cassiopeia

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: