Casa Carola
Bar

Casa Carola

Vestergade 58 | 8000 Aarhus
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Danseskole

2.

Dansested med stor bar

3.

Selskaber, Events og Catering

Profil

Latinamerikansk spille- og spisested i Aarhus

Pris
Åbningstider
Mandag, tirsdag og onsdag: Tango Malevaje danseskole
Torsdag: kl. 18.00 - 23.30
Fredag og Lørdag: kl. 18.00 - 02.00
Søndag: kl. 18.00 - 22:00
Udvidet åbningstider ved selskaber og events
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

På Vestergade 58 i Aarhus ligger Casa Carola, som byder indenfor til en kulturoplevelse fra de Latinamerikanske himmelstrøg. Indehaveren Carola Alvarado står i køkkenet og tryller latinamerikanske specialiteter frem.

Menukortet er hovedsageligt spansk/chilensk inspireret, her kan man finde Tequeños - stegte ostesnacks fra Venezuela, Tamales - krydret "polenta" med kylling dampet i bananblade serveret med gul chilicreme eller Juanes – en specialitet fra den peruvianske amazonjungle. Stegt krydret kylling med safranris dampet i bananblade, herligheden serveres med rød chilicreme(rocoto) og tomatsalat.

Flere gange i ugen laver Casa Carola tema aften, konceptet er at man kommer og spiser middag, hvorefter der er danseundervisning i en time. Efter danse undervisningen er dansegulvet frit. Hver aften har et tema, så maden og dansen hænger sammen. Hvis temaet er Brasiliansk aften, så er middagen nationalretten eller en af deres andre kendte retter. Herefter byder musikken og danse instruktøren op til Brasilianske rytmer. Alt er gennemført ned til mindste detalje og gæsterne kommer gerne i farvestrålende tøj som passer til temaet. 

Hvis man ikke ønsker aftenens tema middag, kan man sagtens bestille fra menukortet og det er også muligt at komme blot for at danse.

I baren kan man købe vin, øl eller få en lækker latino cocktail, såsom Mojitos og Caipirinhas som passer til de varme rytmer, der strømmer ud af højtalerne.

Man føler sig velkommen når man besøger Casa Carola, stemningen er uhøjtidelig og her er plads til alle.

Hvordan deltager jeg? Se alle info samt tilmeld dig på deres Facebook side her. Klik ind på hjemmesiden og se videoen fra en af de stemningsfulde aftener hos Casa Carola.

Derudover, er Piano Baren i samme hus åben fredag og lørdag aften. Her er alt fra kaffe til cocktails og masser af skøn live musik. 

Andre spisesteder

Bestil bord på Casa Carola

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Casa Carola