Canton er en helt klassisk kantonesisk restaurant med alt hvad dertil hører af pompøst indgangsparti med løver på hver side af døren, kinesisk kitch på væggene og runde borde med drejeskive i midten, så maden kan deles mellem gæsterne, uden at man behøver at række over.
Man finder Canton i starten af Vesterbrogade, lige over for Super Best.
Menukortet er alenlangt og indeholder adskillige retter med fisk, skaldyr, bløddyr, firbenede dyr og ikke mindst and tilberedt i forskellige saucer. Deres Pekingand er blandt byens bedste, og hvis man rigtig er ude for at skeje ud, kan man vælge sig en levende hummer fra bassinet lige ved indgangen. Det er nogle ordentlige krabater, og til en pris på lidt over 200 kr. for en hel en af slagsen tilberedt med ingefær, porrer og chili, er der ingen grund til at føle sig ribbet, selvom råvaren er eksklusiv.
Priserne på vinkortet er også ganske fornuftige, især hvis man springer ud i de dyrere sager som Pomerol eller Champagne, men man kan naturligvis også få det sædvanlige udvalg af te, øl og postmix-sodavand.
Blandt klientellet på Canton er ofte en meget stor overvægt af kinesere, hvilket må borge for stedets autenticitet.