Trattoria Campo de' Fiori (da Enzo)
Restaurant

Trattoria Campo de' Fiori (da Enzo)

Søborg Hovedgade 12 | 2870
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Autentisk romersk trattoria i Søborg

Pris
Hovedret

210 -

Menu

265 -

Når du træder ind af døren i lokalet hos Campo de’ Fiori føler du dig straks hensat til et ægte, italiensk trattoria. Der er rødternede voksduge på bordene og man sidder tæt i det lille hyggelige lokale, der er udsmykket med bl.a. fodboldtrøjer fra det italienske yndlingshold, Lazio. Kun på ægte italienske spisesteder finder man denne kærlighed til fodbold udstillet, og det varsler om ægthed og autenticitet i køkkenet.

Romerske Enzo Mercurio står i køkkenet og tilbereder maden og betjener kunderne i restauranten. Der er intet fast menukort, for Enzo laver menuen hver dag ud fra hvilke varer, han finder den dag på markedet, og som inspirerer ham til at lave sin mad, der både er klassisk romersk men også med inspiration fra det sydlige Italien.

På menuen kan f.eks. være et udvalg af dagens antipasti, hjemmelavet ravioli, kylling med citron eller grillet kalvekotelet, kanin, braiserede kalvehaler eller den romerske specialitet trippa (komave!), som laves på forudbestilling for de særligt modige.

På vinkortet er udelukkende syditalienske vine fra bl.a. Calabrien, Campania, Sardinien og Sicilien. Alle vine til meget rimelige priser. 

Andre spisesteder