Rustik, Cafe & Restaurant

Rustik, Cafe & Restaurant

Jyllandsgade 59 | 7000
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

God mad i 3 etager

Pris
Hovedret

79 - 379

Åbningstider

Man-tors: 17-21.30
Fre-lør: 11-23
Selskaber, arrangementer og møder kan fortsat afholdes om dagen.

 

Den flotte og hyggelige Rustik ligger inden for murene ved Axeltorv i Fredericia. Tæt på teatret og Gågaden. Stedet er nyistandsat og byder på hele tre etager, hvor den nederste er caféen, første salen er a’la carte restauranten og på tredje sal finder man selskabslokalet.

Selskabslokalet har plads til 56 personer. Lokalet er perfekt til bryllup, fødselsdage eller bare en rigtig god fest.

Caféen er indrettet med en stor bar, som også byder på farverige cocktails til fornuftige priser. Rustikke murstens vægge og store panoramavinduer, hvorfra man kan følge med i livet udenfor alt i mens man nyder sin brunch, café latté eller en af de veltilberedte retter fra cafékortet. F.eks Rustiks hjemmemarinerede Spareribs.  Om sommeren, er der udeservering på torvet, hvor der indimellem arrangeres underholding i form af livemusik med mere. 

I Restauranten på første sal kan man nyde gode og meget velsmagende retter. F.eks. hummerbisque, saftig rib-eye, steaks af oksefilet i Herrestørrelse, unghanebryst eller en af weekend menuerne, som regelmæssigt udskiftes. Alt sammen er hjemmelavet med friske råvarer for at sikre god kvalitet og fremfor alt god smag. Vinkortet er enkelt og forholdsvis kort, til gengæld er det godt og nøje udvalgt.

Servicen på Rustik er i top og mottoet er, at møde gæsten i øjenhøjde og skabe hygge i flotte rammer. Hold dig opdateret på Rustik Cafe& Restaurant facebook side eller hjemmeside for aktuelle menuer, tilbud og arrangementer. 

Facebook side