Café Phenix Amager

Café ved Amager Strandpark

Café Phenix Amager ligger på Øresundsvej et stenkast fra Amager Strandpark. Stedet er både ideelt for lokale gæster, og for de der skal en tur til stranden. Personalet er venligt, imødekommende og servicemindede. Der er en særdeles afslappet og hyggeligt atmosfære i de store lokaler, der er pyntet med farverige puder og blomster. Om aftenen falder den smukke aftensol lige ned på den store terrasse, hvor der er udeservering. Et fantastisk sted at nyde en middag efter en tur på stranden en sommeraften.

Udvalget af mad er bredt og Café Phenix er især kendt for sin morgenmadsbuffet, der serveres både i hverdagene og i weekenden. I hverdagen til 125 kr. og i weekenden til 145 kr.Buffeten indeholder alt lige fra sprødt bacon til hummus, kødpålæg til frugter, pandekager, yoghurter, salater osv. Brødet er friskt fyldt med sunde kerne og så er der lækre, små smørbagte croissanter. Der serveres også klassisk cafémad såsom salater, burgere, sandwiches, pastaretter og nogle libanesiske specialiteter. Der er desuden solide aften-retter som oksemørbrad, lamme chops, T-bone steak og meget mere.

Stedet er ideelt til selskaber. Sammen med personalet kan man skræddersy menuer og cocktails til den stemning, man netop ønsker.

 

Café Phenix Amager

Øresundsvej 148
2300 København S

Profil: Café ved Amager Strandpark

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15779) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15779)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Café Phenix Amager

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: