Café Oscar

Cafe med god mad ved Rådhuspladsen

Cafe Oscar er nabo til Rådhuspladsen og ligger på hjørnet af Regnbuepladsen og farvergade, som fører lige ind i de Københavnske stræder. 

Cafeen emmer af hygge og afslappet atmosfære og hele sommeren står alle glasdøre ud mod pladsen åben til en stor og komfortabel terrasse. Trods det at cafeen er omringet at mange smukke gamle bygninger, er her masser af sol hele dagen. Om aftenen er her ligeså stemningsfuldt med hygge belysning og god plads indenfor med både høje og lave borde.

Madmæssigt er mantraen her god hjemmelavet mad til fair priser. Køkkenchefen er velbevandret i det franske og hans rørte oksetartar er meget populær. Menukortet er smalt, men rummer altid noget for enhver smag. Her er smørrebrød, tavleretter, salater og nogle klassikere, som vi alle kender fra cafemiljøet.

Hos Cafe Oscar er man altid velkommen hvadenten det er til en god kaffe med kage, et glas vin, kold øl eller en lækker menu fra tavlen.

Café Oscar

Regnbuepladsen 9
1550 København V

Profil: Cafe med god mad ved Rådhuspladsen

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17372) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17372)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Café Oscar

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: