Cafe Oscar

Hyggelig cafe-restaurant nær Amalienborg med god mad og meget rimelige priser.
Åbningstider:  10-22
Priser: Hovedretter fra 149,- til 199,-

Når prominente naboer er Amalienborg, Marmorkirken og Østre Landsret skulle man ikke umiddelbart tro, der var plads til spisehuse i et fornuftigt prisleje. Men blot et enkelt stenkast fra Kongehusets residens finder man Cafe Oscar.

Cafe Oscar er et afslappet sted, hvor der er plads til alle. Stedet frekventeres da også af alt fra travle advokater, til studerende og turister fra hele verden, der blandt områdets seværdigheder gør et stop på Cafe Oscar for at smage det klassiske, danske smørrebrød.

Er man ikke til højtbelagt smørrebrød, spænder både frokost- og aftenkortet vidt og der er således rig mulighed for at stille sulten med en økologisk sandwich, salater, burgere med håndskårne pommes frites eller aftenkortets velhængte ribeye steak eller muligheden for selv at sammensætte sin menu udfra cafeens delikate aftenretter.

Tillader tiden kun et kort pit stop, er der altid friskbrygget kaffe på kanden og stedets hjemmelavede æblekage eller andet sødt dertil.

Cafe Oscar har hver dag åbent fra kl. 10 om formiddagen til kl. 22. om aftenen. I sommersæsonen er det desuden muligt at sidde udenfor og nyde livet i denne historiske del af København.

Stedet er hyppigt besøgt og et populært sted for arrangementer som barnedåb, konfirmationer og firmafester grundet den attraktive placering. 

Cafe Oscar

Bredgade 58
1260 København K

Profil: Hyggelig cafe-restaurant nær Amalienborg med god mad og meget rimelige priser.

Åbningstider:
10-22

Frokost:
10-16

Priser:
Hovedretter fra 149,- til 199,-
Frokost fra 79,- til 159,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=4845) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=4845)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Cafe Oscar

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: