Cafe Oscar

Cafe Oscar

Bredgade 58 1260 København K | 1260
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Profil

Hyggelig cafe-restaurant nær Amalienborg med god mad

Pris
Frokost

79 - 159

Hovedret

149 - 199

Åbningstider

10-22

Frokost

10-16

Når prominente naboer er Amalienborg, Marmorkirken og Østre Landsret skulle man ikke umiddelbart tro, der var plads til spisehuse i et fornuftigt prisleje. Men blot et enkelt stenkast fra Kongehusets residens finder man Cafe Oscar.

Cafe Oscar er et afslappet sted, hvor der er plads til alle. Stedet frekventeres da også af alt fra travle advokater, til studerende og turister fra hele verden, der blandt områdets seværdigheder gør et stop på Cafe Oscar for at smage det klassiske, danske smørrebrød.

Er man ikke til højtbelagt smørrebrød, spænder både frokost- og aftenkortet vidt og der er således rig mulighed for at stille sulten med en økologisk sandwich, salater, burgere med håndskårne pommes frites eller aftenkortets velhængte ribeye steak eller muligheden for selv at sammensætte sin menu udfra cafeens delikate aftenretter.

Tillader tiden kun et kort pit stop, er der altid friskbrygget kaffe på kanden og stedets hjemmelavede æblekage eller andet sødt dertil.

Cafe Oscar har hver dag åbent fra kl. 10 om formiddagen til kl. 22. om aftenen. I sommersæsonen er det desuden muligt at sidde udenfor og nyde livet i denne historiske del af København.

Stedet er hyppigt besøgt og et populært sted for arrangementer som barnedåb, konfirmationer og firmafester grundet den attraktive placering.