Café Obelix

Café på Vesterbros Torv
Åbningstider:  Hver dag: 8-02
Køkkenet har åbent til 23
Priser: Hovedretter fra 49,- til 99,-

Cafe Obelix på solsiden af Vesterbros Torv er en klassiker blandt caféerne på Vesterbro, og den centrale placering og god mad til prisen gør den til et populært mødested til mange anledninger.

Caféen er hyggeligt indrettet med små og store afbildinger af Asterix og Obelix på væggene, og på torvet foran er der en stor udestilling, hvor der er sol det meste af dagen.

Caféen er åben hver dag fra morgen til aften. Først på dagen serveres der morgenmad og brunch, og hele dagen kan man få caféretter som burgere, sandwich, salater og en række varme retter, mens det sidst på aftenen er de våde varer, gæsterne kommer efter. På drikkevarekortet finder man blandt andet smoothies, friskpresset juice, et stort udvalg af specialøl, vin og champagne. Prisniveauet er meget lavt, og Café Obelix har ofte specielle tilbud, som det er værd at holde øje med.

Fx er der happy hour hver dag fra klokken 16 til 19, hvor en lang række drikkevarer sættes ned til noget, der minder om halv pris. Desuden gives der rabat til studerende. Hold øje med aktuelle tilbud og arrangementer på Café Obelix' hjemmeside og Facebookgruppe.

Café Obelix

Vesterbro Torv
1620 København V

Profil: Café på Vesterbros Torv

Åbningstider:
Hver dag: 8-02
Køkkenet har åbent til 23

Priser:
Hovedretter fra 49,- til 99,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=7063) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=7063)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Cafe Obelix

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: