Café Mocc@

Café Mocc@

Havnepladsen 4 | 4720
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Profil

Café og restaurant på havnen i Præstø

Pris
Hovedret

89 - 179

Åbningstider

Mandag-torsdag 10-21
Fredag-lørdag 10-23
Søndag 10-21

Café Mocc@ ligger på havnen i Præstø med udsigt til lystbåde og fiskekuttere. Uden døre har caféen en stor terrasse under et stenkast fra vandet, og hele frontpartiet kan åbnes op, så marinastemningen er total på de lune sommeraftener.

Inden døre er der bløde møbler og legetøj til ungerne at hygge sig i og med.

Mad og drikke Fra morgenstunden og frem til klokken 14 serveres der brunch på hverdage, mens et udvalg af småretter, sandwich, smørrebrød, salater og burgere er til at få fingre i hele dagen, ligesom børnene har deres lækre sager at vælge imellem på menukortet.

Kæmpe brunch buffet hver lørdag og søndag fra kl.10.00-14.00. Husk at bestille bord. 

Om aftenen skifter kortet og der tilbydes blandt andet et udvalg af bøffer i forskellige udskæringer og marineringer. Herudover er der rigtig meget at få for pengene i caféens skiftende aftenmenuer, som består af tre sæsonaktuelle retter.

Til de tørstige er der et lille men særdeles venligt prissat vinkort foruden en række øl på fad og flaske. Er man i festhumør, er der nyklassikere og egne kreationer at finde i det ligeledes rimeligt prissatte cocktailkort

Selskaber med havudsigt

Man kan leje hele caféen til selskaber, og Café Mocc råder desuden over flotte og lyse selskabslokaler med udsigt over Præstø Fjord. Panoramasalen er Café Mocc@s største selskabslokale med egen terrasse og plads til op til 70 personer. Maden kan også tages med ud af huset.

Bestil bord på Café Mocc@

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Café Mocc@