Ristorante Café Leo
Restaurant

Ristorante Café Leo

Sølvgade 2 1307 København K | 1307
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Italiensk restaurant ved Kongens Have

Pris
Åbningstider
Mandag : Lukket
Tirsdag - fredag: 11.00 - 22.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 22.00
Holder ferie lukket i juli måned.
Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Skråt overfor Kongens Have i Sølvgade ligger Café Leo. Indretningen er enkel med 2-mandsborde til turtelduerne eller lange bænke til større selskaber.

Brunch, frokost eller aftenmenu. Leo byder på det hele og endda til priser, hvor de fleste kan være med. Der er især fokus på det italienske køkken. Desuden fås brød, æg, bacon, ovnstegte kartofler, pandekager, parmaskinke, bulgursalat, tomatsalat dagens salater og ost.

Udbudet er stort, hvis man kikker forbi til en solid brunch, når caféen åbner og man kan nemt blive hængende og lade formiddag blive til eftermiddag. Et af de sikre hits er Leo Cheeseburger serveret i hjemmebagt boller med ovnstegte kartofler. Du kan også snuppe en Ciabattabolle med mozzarella, soltørrede tomater og grov sennepsdressing i forbifarten eller tage maden med hjem.

Caféen har sin faste kundekreds fra nærmiljøet. Om sommeren er der klemt et par borde ind på fortovet, for caféen har fornøjelsen af at ligge på solsiden af Sølvgade i eftermiddagstimerne.

Ugens ret kan du læse om på tavlen i caféen. Her er priserne stadig kundevenlige. Højreb, laks, mørbrad eller wokmad …endnu har det ikke kostet over 100 kroner for ugens ret. Husets vin er tilsvarende rimelig i pris. Omkring en tyver for et glas eller en hel karaffel for under en hund. Vil du ofre mere, så kan du lægge lidt oveni prisen og kaste dig ud i en Amarone eller Ripasso.

Det er også her du kan få dig en ordentlig herremiddag.. Oksemørbrad med Champignionflødesauce og bagte kartofler skulle nok kunne lægge en bund i rumlende mave.

Se den flotte anmeldelse af Café Leo i iByens cafékontrol

Andre spisesteder

Bestil bord på Ristorante Café Leo

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Ristorante Café Leo