Kok Brasserie & Café

Kok Brasserie & Café

Gerritsgade 56 st. th | 5700
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige om restauranten

1.

2.

3.

Profil

Café med en hel del mere

Pris
Hovedret

119 - 249

Åbningstider

Tirs-lør: 11-21

Familiedrevet café og brasserie i det dejlige Svendborg.

Det er i virkeligheden forkert at kæde ordet café sammen med Kok, det er i virkeligheden meget mere end en café. Det er fremfor alt et sted hvor man uden fine fornemmelser kan få skønne retter tilberedt med gode sæson råvarer, godt håndværk og masser af kærlighed.

På menukortet finder man derfor et mix mellem brasserie og klassiske café retter, fx. Boeuf Bearnaise med kød fra Grambogaard, friskfanget fisk, pariserbøf og flere slags hjemmelavede burgere. En 3-retters menu kan købes for omkring 300 kr.

Vinkortet kan klassificeres i priskategorien mellempris og op efter. Der er forkærlighed for fine italienske vine. Mange findes også på glas. Man kan også nyde flere af Fyns mange specialøl.

Kok har til huse i Gerritsgade men har udvidet sig i baghuset, som tidligere har været anvendt som pakhus. Meget af den gamle stemning er bevaret og det skaber en fantastisk atmosfære. Lokalerne er derfor rigtig gode til hvis man ønsker at holde et privat selskab, et møde eller større arrangementer. Der er plads til det hele. Ligesom at det også er muligt at få leveret mad ud af huset. Se mere information på hjemmesiden.