Café De Lune

Café i Glostrup Shoppingcenter
Åbningstider:  Mandag – lørdag: Kl. 09.00-23.00
Søndag: Kl. 10.00-22.00
Priser: Hovedretter fra 99,- til 139,-

Café de Lune ligger i Glostrup Shoppingcenter og er et oplagt pit stop på shoppingturen, hvis man skal have lidt sødt, brunch eller frokost. Stedet er indrettet i mange forskellige farve med hyggelige sterinlys på alle borderne. Omkring den store bardisk er der også høje stole, så det minder lidt om en amerikansk diner. 

Du kan nyde mange forskellige retter; det overordnet er international café mad. Der er en stor brunch til 99 kr, der serveres med yoghurt, müsli, røræg, bacon, brunchpølser, brieost, frisk frugt, pandekager med sirup, friskbagt croissant med flødeost og røget laks - så der ser ikke ud til gæsterne går sultne derfra. Til frokost er der pastaretter, salater, sandwiches, burgere og caféretter som omeletter, stjerneskud og laks. Hvis man gerne vil spise på caféen til aften har de også et fint udvalg af forretter  - en rejecocktail, stegte rejer og tomatsuppe. Hovedretterne er klassiske kødretter og fisk.

Café de Lune tager også selskaber store som små. Tag en snak med personallet om menu osv. Alt i alt en café med et fint udvalg af retter og en meget imødekommende betjening.

Café De Lune

Glostrup Shoppingcenter 27
2600 Glostrup

Profil: Café i Glostrup Shoppingcenter

Åbningstider:
Mandag – lørdag: Kl. 09.00-23.00
Søndag: Kl. 10.00-22.00

Priser:
Hovedretter fra 99,- til 139,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15547) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15547)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Café De Lune

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: