Café Claudio
Restaurant

Café Claudio

Hvidovrevej 137 | 2650 Hvidovre
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Cafe i Hvidovre

2.

Brunch og udeservering

3.

Baren åben til sent i weekenden

Profil

Hyggelig café i Hvidovre

Pris
Hovedret

59 - 179

Menu

169 -

Åbningstider
Søndag – Torsdag: 10.00 – 22.00
Fredag – Lørdag: 10.00 – 02.00

(Køkkenet er åbent hver dag fra 10.00 – 21.30)
Det siger gæsterne
4.2

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.9 3.9
Spiseliv logo
3.9

Spiseliv Rating 3.9

På Vestegnen finder du den nordisk-inspirerede (med et italiensk tvist) café-restaurant Café Claudio, som både byder på brunch, frokost og hyggelig middag.

Café Claudio er opdelt i to afdelinger. Indenfor indgangen finder du selve cafeen, hvor du kan læne dig tilbage i de bløde lædersofaer og slappe af med en kold øl, klassiske café-anretninger såsom burgere eller sprøde nachos med ost, jalapenos, guacamole og creme fraiche – eller du kan slappe af med en kop friskbrygget, sort kaffe med et tilhørende stykke kage.

Bagerst i cafeen finder du den særskilte restaurant, hvor den uformelle stemning er byttet ud med stearinlys på bordene og et mere romantisk antræk over atmosfæren. Her anretter engagerede kokke både kolde og varme retter, som kan bestilles både til frokost eller middag.

Menukortet indeholder altid en dagens ret, som serveres søndag-torsdag. Her er det de klassiske danske retter, som finder vej ud på gæsternes tallerkner; eksempelvis wienerschnitzel, plankebøf og stegt flæsk med persillesovs.

Menukortet udskiftes hvert måned, så gæsterne altid kan finde nye, spændende kulinariske retter, som tilfredsstiller smagsløgene.

 

Café Claudio sørger også for en italiensk/nordisk buffet, hvis I er mere end 15 gæster. Det samme gælder for catering, hvor du kan bestille skøn mad til dig og dine gæster. Ring til restauranten for at aftale nærmere.

Andre spisesteder

Bestil bord på Café Claudio

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Café Claudio