Cafe Bella

Klassisk cafe med terrasse ud til søen i Helsinge by
Åbningstider:  Alle dage: 11:00 - 22.00

Ved Helsinge´s gadekær, nær byens butiksliv og med direkte udsigt til søen ligger Cafe Bella flot placeret. Pavillionen, som huser cafeen, har store vinduer og indrettet så gæsterne har mest mulig udsigt til det smukke grønne område. Hele sommeren vil den store terrasse stå klar til at modtage gæster, som ønsker at sidde ude også til hen på aftenen med varmelamperne tændt. Der er rimelig læ på terrassen, takket være formen på bygningen samt glaspladerne mellem hegnspælene.

Cafeen er åben hele året og er hyggeligt indrettet, i de lyse lokaler, med varme farver på møblerne, stearinlys og små blomster på bordene.

Menukortet byder på morgenmad, Brunch, frokostretter, smørrebrød, og aftenretter. Og som enhver klassisk café, er her noget for alle. Ligeledes på drikkevarerne er der en god variation af vand, vin øl og kaffe.

Cafe Bella

Gadekærvej 17
3200 Helsinge

Profil: Klassisk cafe med terrasse ud til søen i Helsinge by

Åbningstider:
Alle dage: 11:00 - 22.00

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17353) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17353)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Cafe Bella

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Cafe Bella.

Skriv til Cafe Bella

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: