Cafe A Hvidovre
Cafe

Cafe A Hvidovre

Hvidovrevej 57 | 2650 Hvidovre
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Klassiske caferetter

2.

Brunch

3.

I shoppingcentret og udeservering

Profil

Alsidig cafe med billige priser og udeservering

Pris
Frokost

59 -

Hovedret

79 - 209

Åbningstider
Alle ugens dage: 10:00-22:00
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4 4
Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

Cafe A findes nu også i Hvidovre, hvor cafékæden i 2016 slog dørene op for en spritny café i shopppingcenteret Hvidovre C. Her kan du både nyde en pause mellem indkøbene indenfor i de hyggelige rammer eller udenfor i solen på den store terrasse. 

Cafeen er en del af Cafe A-familien, som findes adskillige steder i og uden for København. Fælles for cafeerne er de rimelige priser og det varierede menukort, som bærer præg af inspiration fra flere forskellige verdenskøkkener. Til frokost og aften serveres for eksempel burger og sandwich, men du har også mulighed for at vælge forskellige pasta- og wokretter, nachos og sammenkogte gryderetter. Priserne starter ved 59 kroner, og alle retter har fri salatbar inkluderet. 

På Cafe A har du også mulighed for at starte dagen med Cafe As klassiske brunch til 59 kroner, som rummer alle de kendte brunchklassikere; bacon, røræg, yoghurt og pandekager med mere. 

Drikkekortet rummer alle de klassiske kaffedrikke, smoothies og juicer, men der er også mulighed for at vælge lidt drue fra et fornuftigt prissat vinkort. 

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Cafe A Hvidovre

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Cafe A Hvidovre