Cafe A Flintholm
Cafe

Cafe A Flintholm

Dirch Passers Alle 17 | 2000 Frederiksberg
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Klassiske caféretter

2.

Brunch

3.

Tæt på CBS

Profil

Prisbillig cafe i revykvarteret på Frederiksberg

Pris
Hovedret

79 - 99

Åbningstider
Alle dage: 10:00-22:00
Det siger gæsterne
3.8

powered by

Spiseliv logo
3.8

Spiseliv Rating 3.8

Cafe A på Dirch Passers Allé på Frederiksberg er en hyggelig café-oase, der byder på brunch, frokost og aftenmenu til fornuftige priser. Især unge studerende fra den nærliggende Copenhagen Business School frekventerer cafeen, da alle sofaer er indrettede med stikkontakter til laptops. Stedet er indrettet med masser af farver, og der er mulighed for at sidde ude på varme og solrige dage.

Cafeen er en del af Cafe A-familien, som findes adskillige steder i og uden for København. Fælles for cafeerne er de rimelige priser og det varierede menukort, som bærer præg af inspiration fra flere forskellige verdenskøkkener. Til frokost og aften serveres for eksempel burger og sandwich, men du har også mulighed for at vælge forskellige pasta- og wokretter, nachos og sammenkogte gryderetter. Priserne starter ved 59 kroner, og alle retter har fri salatbar inkluderet. 

På Cafe A har du også mulighed for at starte dagen med Cafe As klassiske brunch til 59 kroner, som rummer alle de kendte brunchklassikere; bacon, røræg, yoghurt og pandekager med mere. 

Drikkekortet rummer alle de klassiske kaffedrikke, smoothies og juicer, men der er også mulighed for at vælge lidt drue fra et fornuftigt prissat vinkort. 

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Cafe A Flintholm

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Cafe A Flintholm