Cafe A Flintholm

Prisbillig cafe i revykvarteret på Frederiksberg
Åbningstider:  Alle dage: 10:00-22:00
Priser: Hovedretter fra 79,- til 99,-

Cafe A på Dirch Passers Allé på Frederiksberg er en hyggelig café-oase, der byder på brunch, frokost og aftenmenu til fornuftige priser. Især unge studerende fra den nærliggende Copenhagen Business School frekventerer cafeen, da alle sofaer er indrettede med stikkontakter til laptops. Stedet er indrettet med masser af farver, og der er mulighed for at sidde ude på varme og solrige dage.

Cafeen er en del af Cafe A-familien, som findes adskillige steder i og uden for København. Fælles for cafeerne er de rimelige priser og det varierede menukort, som bærer præg af inspiration fra flere forskellige verdenskøkkener. Til frokost og aften serveres for eksempel burger og sandwich, men du har også mulighed for at vælge forskellige pasta- og wokretter, nachos og sammenkogte gryderetter. Priserne starter ved 59 kroner, og alle retter har fri salatbar inkluderet. 

På Cafe A har du også mulighed for at starte dagen med Cafe As klassiske brunch til 59 kroner, som rummer alle de kendte brunchklassikere; bacon, røræg, yoghurt og pandekager med mere. 

Drikkekortet rummer alle de klassiske kaffedrikke, smoothies og juicer, men der er også mulighed for at vælge lidt drue fra et fornuftigt prissat vinkort. 

 

Cafe A Flintholm

Dirch Passers Alle 17
2000 Frederiksberg

Profil: Prisbillig cafe i revykvarteret på Frederiksberg

Åbningstider:
Alle dage: 10:00-22:00

Priser:
Hovedretter fra 79,- til 99,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15698) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15698)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Café A Strandlodsvej
Strandlodsvej 35,

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Cafe A Flintholm

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: