Café A Strandlodsvej

Café A Strandlodsvej

Strandlodsvej 35 | 2300
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige om restauranten

1.

2.

3.

Profil

Varieret menukort til billige priser nær Strandparken.

Pris
Frokost

59 -

Hovedret

59 - 89

Åbningstider

10.00-22.00

Café A på Strandlodsvej 35 er indrettet lyst og moderne og er placeret kun få hundrede meter til Strandparken og mindre end 200 meter fra metroen. Det perfekte sted til en kop kaffe eller et måltid efter strandturen. Der er 50 udendørs siddepladser, så kaffen også kan nydes i solen.

Cafeen er en del af Cafe A-familien, som findes adskillige steder i og uden for København. Fælles for cafeerne er de rimelige priser og det varierede menukort, som bærer præg af inspiration fra flere forskellige verdenskøkkener. Til frokost og aften serveres for eksempel burger og sandwich, men du har også mulighed for at vælge forskellige pasta- og wokretter, nachos og sammenkogte gryderetter. Priserne starter ved 59 kroner, og alle retter har fri salatbar inkluderet. 

På Cafe A har du også mulighed for at starte dagen med Cafe As klassiske brunch til 59 kroner, som rummer alle de kendte brunchklassikere; bacon, røræg, yoghurt og pandekager med mere. 

Drikkekortet rummer alle de klassiske kaffedrikke, smoothies og juicer, men der er også mulighed for at vælge lidt drue fra et fornuftigt prissat vinkort. 

 

 

 

 

Bestil bord på Café A Strandlodsvej

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Café A Strandlodsvej