Butterfly

Buffetrestaurant og store selskabslokaler i Rødovre Centrum
Åbningstider:  Mandag-torsdag: 11:00: 22:00,
Fredag-lørdag: 11:00-23:00,
Søndag: 10:00-22:00

Priser: Hovedretter fra 79,- til 159,-
Menuer fra 199,- til 229,-

Butterfly er en stor restaurant i Rødovre Centrum, hvor du kan tage en pause fra shoppingen og gå ombord i stedets store middelhavsbuffet med masser af valgmuligheder.

Her er tzatziki, hummus og salater og et godt udvalg af forskellige kødretter som lasagne, italiensk farsbrød og ovnstegt kylling. Buffeten forsynes også løbende med rygende varme pizzaslices.  Buffeten kan vælges både til frokost og til aften.

Mandag til fredag har du også mulighed for at prøve Butterflys brunchplatte med alle de klassiske brunchlækkerier. I weekenden bliver der skruet op for den store brunchbuffet, hvor du kan forsyne dig med alt det, du kunne tænke dig.

Foruden brunch og den store buffet kan du også vælge fra et stort á la carte-kort med masser af valgmuligheder. Her er både pizzaer, pastaretter, burgere og forskellige kødretter. Til børnene er der børnemenu. Retterne kan købes enkeltvis eller kombineres til en menu til en fornuftig pris.

Butterfly råder også over en udendørs terrasse med 65 pladser, som er et dejligt sted at opholde sig, når solen står højt på himlen.

Butterfly er med sin størrelse og centrale placering perfekt til store selskaber. Restauranten kan rumme op til 160 spisende gæster. Der kan også leveres mad ud af huset til større selskaber. Ring til restauranten for at høre nærmere.

 

Butterfly

Rødovre Centrum 1
2610 Rødovre

Profil: Buffetrestaurant og store selskabslokaler i Rødovre Centrum

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 11:00: 22:00,
Fredag-lørdag: 11:00-23:00,
Søndag: 10:00-22:00

Priser:
Hovedretter fra 79,- til 159,-
Menuer fra 199,- til 229,-
Frokost fra 59,- til 99,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6837) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6837)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Butterfly

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Butterfly.

Skriv til Butterfly

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: