Burgers & Bar

Burgers & Bar

Gammeltorv 8 | 1457 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Udsigt til hele Gammeltorv

2.

Flot højloftet med kæmpe vinduer

3.

Lækker bar og mad

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.2 3.5
Profil

Burgers, Bar med cocktails og udsigt til Gammeltorv

Pris
Åbningstider
Mandag – tirsdag: Lukket
Onsdag - Torsdag 11.30 - 23.00
Fredag & lørdag: 11.30 – 22.00
Søndag: Lukket

Et par trin op og med store vinduespartier lige ud til Gammeltorv, ligger Burgers & Bar, og som navnet antyder, så er her et sted med lækre burgers, snacks og en bar med det hele.

Lokalet er imponerende med flere meter til loftet, som er prydet med stuk, væggene i moderne blå, som giver miljøet et cool og samtidigt et varmt look. De store vinduespartier gør at man kan følge med i livet omkring Gammeltorv, og der er siddepladser ved vinduerne, højborde, langborde til de større grupper og små hyggekroge. Der er rig mulighed for at tage arbejdet med til frokosten, da her stikkontakter og wifi i huset. 

Køkkenet sætter en ære i at lave en saftig burger af kød fra Kildegaarden, som sætter dyrevelfærd højt. Og her er en burger til de fleste... Prøv den stærke mexicaner, den sunde veggie, crispy chicken eller den klassiske, som altid er en vinder hos de fleste. Dertil frisk salat, grove fritter og hjemmelavede dressinger. Til den lille sult er her bl.a. friterede løgringe og mozzarella sticks, selvfølgelig med god dyppelse til. 

Dagen igennem er gæsteflowet dynamisk, så man kan næsten altid finde plads, også til større grupper, som lige vil op til en god burger. Man er også velkommen til at få burgeren med sig

Baren er godt udstyret med øl, vand, vin og cocktails og på weekend aftenerne bliver der skruet op til fest i højtalerne.