Burger Corner

Gourmetburgere på Halmtorvet
Åbningstider:  Søndag-torsdag: 9-24
Fredag-lørdag: 9-02
Priser: Hovedretter fra 99,- til 129,-

Med en placering på hjørnet af Halmtorvet og Lille Istedgade ligger Burger Corner. Centralt tæt på Hovedbanegården, Vesterbro og tæt på Kødbyen. Som navnet antyder så består menukortet primært af burgere og konceptet er ret enkelt. Man vælger sin burger, som fx. kunne være en Truckstop-Corner’s, klassisk café burger som vi alle kender den, der er også flere avancerede kreationer, gourmet burgere, fx. The Britain med spejlæg, bacon, bløde løg og HP Sauce. Til alle burgerne kan man vælge forskellige sideorders mod merpris. Kortet byder også forskellige retter som serveres til morgenmad så man på ægte diner menér kan få pandekager, omelet og bøf.

Men man kan også bare komme forbi og få en latte og et stykke hjemmelavet kage. Indretningen som er blevet modaniseret i sommeren 2012 er café-stil med et twist. I bunden af restauranten finder man en lille hyggelig krog med bløde sofaer og en moderne biopejs, hvem synes ikke det vil være hyggeligt at sidde der og nyde sin burger på en grå efterårsdag.   I hele sommerhalvåret er der udeservering. Med Burger Corner holdes der hvertfald stadig liv i den københavnske burger-battle lidt endnu.

Burger Corner

Halmtorvet 18
1700 København V

Profil: Gourmetburgere på Halmtorvet

Åbningstider:
Søndag-torsdag: 9-24
Fredag-lørdag: 9-02

Priser:
Hovedretter fra 99,- til 129,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15293) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15293)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

XO Burgers and Steaks
Axeltorv 3

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Burger Corner

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: